Imam minut!

Kompanija Vip mobile, u saradnji sa agencijom Leo Burnett, lansirala je nov proizvod i kampanju posvećenu starijim osobama, sa lajtmotivom „Imam minut“.

Vip mobile kao kompanija koja posebnu pažnju posvećuje porodici, posle velikog uspeha kampanje „Mame, dobro došle na svet“, sada svoj fokus stavlja na potrebe starijih osoba. Zato je Vip mobile za svoje starije korisnike kreirao sasvim nov proizvod, posebnu 65+ tarifu sa negraničenim minutima, porukama i Viberom te posebnom podrškom na prodajnim mestima i u call centru.

Proizvod je lansiran u sklopu kampanje čiji je lajtmotiv rečenica „Imam minut“. U kampanji koja povezuje dve generacije, mlađu i stariju, rečenica Imam minut dobija još jedno, novo i sveže značenje. Nešto što izgovaramo skoro svakog dana bez razmišljanja, postaje velika, bitna rečenica koja govori o spremnosti da mlađi posvete pažnju starijima, o bliskosti između generacija, o razumevanju, poštovanju i ljubavi koja ih spaja.

Lajtmotiv „Imam minut“ uzet je i kao vremenska odrednica za kreativne egzekucije kampanje, te tako i TV spot i radijske reklame traju tačno minut.
Kako bi postigli što autentičniji utisak, u skladu sa vremenskim periodom u kome se radnja odigrava korišćeni su odgovarajući mediji snimanja: Super 8mm film,16mm film, VHS… Sama estetika medija kojima je snimano pojačala je emotivni utisak reklame.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari