Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Imago Ogilvy osvojio bronzani Clio Awards

REGION – Nakon brojnih nagrada na festivalima oglašavanja u Evropi i na Dalekom Istoku, Imago Ogilvy je za rad Dear Mr. President, koji je osmislio za Janu, nagrađen bronzom i na prestižnom američkom festival Clio Awards.

Priča o pismu napisanim Klepetanovim perom, koje je promenilo zakon u Libanu te omogućilo milionima ptica da sigurno lete preko te države, taknula je i najrespektabilniji svetski žiri koji je odlučivao o pobednicima na ovom američkom takmičenju.

Ovom nagradom je Imago Ogilvy popunio svoju kolekciju najvrednijih svetskih nagrada i opravdao poziciju najnagrađivanije hrvatske agencije u poslednjih nekoliko godina.

„Evo baš je Dino Rađa juče primljen u NBA Hall of fame i to me podsetilo na činjenicu da možeš biti jako velik u Evropi, ali kad u košarci uspeš u Americi, onda si svetska klasa. Slično je i u oglašavanju, koje je direktna refleksija ekonomije i show businessa, a jasno je koje je mesto Amerike na toj karti. Zato ova nagrada ima neverovatnu težinu. Kad te u Americi odaberu među desetinama hiljada radova iz celog sveta, onda je to nešto što ima težinu“, kaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor u agenciji Imago Ogilvy

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!