Imago Ogilvy i Bornfight osvojili Effie Grand Prix

REGION – Na Danima komunikacija u Rovinju prestižna nagrada Effie, koja slavi efikasnost marketinške komunikacije, dodeljena je najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih tržišnih rezultata.

Ove su godine dobitnici Grand Prixa i nosioci zlatne nagrade Croatia Effie 2019 Savez izviđača Hrvatske s primarnom agencijom Imago Ogilvy za kampanju Boranka na kojoj je radio i Bornfight, a koja se takmičila u kategoriji Pozitivne promjene: neprofitni sektor.

Zlatnu nagradu Croatia Effie 2019 iz Rovinja će poneti i Erste Bank uz agencije Utorak, Biro za propagandu, MediaCom Central Europe Zagreb, 404 te BBDO Zagreb za kampanju Andrija, te Konzum s agencijama McCann Zagreb i Pro Media Group uz TCC Global za kampanju Konzum “Zdravoljupci”.

Srebrnu nagradu osvojio je A1 Hrvatska s agencijama Bruketa&Žinić&Grey, OMD Media i Degordian za kampanju Vipme Nema da nema.

Kampanje koje su ponele bronzanu nagradu su Lidl Hrvatska te agencija Real Grupa za kampanju Lidl Grill & Chill Drill; Jamnica s agencijama ZOO agencija, Pro Media Group i Cvoke za kampanju Jamnica – U svakom trenutku; Iskon internet i agencije Señor, Pro Media Group i 404 za kampanju Nazovi Ninu; A1 Hrvatska i agencije Bruketa&Žinić&Grey, OMD Media i ŠVENK za kampanju Novi oblik života te Franck s agencijom Bruketa&Žinić&Grey za kampanju Keep Calm and Dream On.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari