Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ili jeste ili niste!?

LAV pivo pokrenulo je novu kampanju sa nazivom „Igra i strast“, koja će biti posvećena svim ljubiteljima fudbala u Srbiji, naročito navijačima večitih rivala koji će kroz ovu akciju pomoći u nabavci skupocene opreme za svoje timove, stolice za FK Partizan i klupski autobus za FK Crvena zvezda. Inovativna kampanja obuhvata i podršku FK Crvena Zvezda i FK Partizan koja će omogućiti navijačima klubova da se u specijalnom navijačkom “derbiju” takmiče, ko će brže omogućiti nabavku opreme za svoj klub.
Kampanja je pokrenuta u cilju pružanja jedinstvenog uskustva fudbalskim navijačima kroz mogućnost da dobiju brojne značajne nagrade, među kojima su putovanja na utakmice najpoznatijih fudbalskih klubova na svetu, dresovi fudbalskih klubova i druge slične nagrade sa prepoznatljivim obeležjima.
Kampanja obuhvata zanimljivu aktivaciju za navijače večitih rivala FK Partizana i FK Crvena Zvezda. Ključni momenat u aktivaciji će biti nove limenke 0,5l LAV piva na kojima će se nalaziti kodovi koji se, u cilju učešća, upisuju na web stanici www.lavigraistrast.com.
„Poznajući činjenicu da je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, i u želji da što više popularizujemo ovaj sport, mnogo puta smo potvrdili da je LAV najbolji prijatelj fudbala u Srbiji. LAV pivo godinama unazad sprovodi najrazličitije akcije kojima pokazuje svoju podršku fudbalu u Srbiji. Novom kampanjom, koju smo nazvali „Igra i strast“, želimo da motivišemo, ali i da nagradimo ljubitelje fudbala, njihovu odanost i privrženost ovom sportu kod nas. Oni su neodvojivi deo fudbala, kao i LAV nikada ne posustaju kada je fudbal u pitanju i mi čvrsto verujemo da je njihova ljubav i požrtvovanost bez sumnje doprinela da ovaj sport održi svoje zasluženo mesto na sportskoj sceni Srbije. Nadamo se da će navijači brzo prepoznati ovu aktivaciju i sa nama podeliti zajedničku strast ka fudbalu“, rekao je povodom predstavljanja nove kampanje Igor Janković, Marketing mainstream manager Carlsberg Srbija.
Ovim prilikom obratili su se i predstavnici FK Partizana i FK Crvene Zvezde, koji su zahvalili LAV timu za nepokolebivost u nameri da izađe u susret potrebama domaćeg fudbala i izrazili zadovoljstvo što će novom aktivacijom i navijači ova dva kluba imati priliku da učestvuju u veoma važnim, istorijskim momentima. Iz FK Partizan su oduševljeno konstatovali da sa nestrpljenjem očekuju dan kada će na tribinima konačno zablistati stolice u bojama kluba, dok su predstavnici FK Crvena Zvezda istakli da je autobus za igrače najlepši poklon koji mogu dobiti od navijača i LAV-a.
Specijalna LAV aktivacija će se sastojati u sakupljanju kodova ispod otvarača limenke od 0,5l LAV piva i njihovog prijavljivanja uz registrovanje na posebno kreiranom vebsajtu www.lavigraistrast.com.
Nagradni fond će omogućiti da fanovi fudbala dobiju brojne nagrade, ali i da na različite načine konkurišu za jednu od njih, u zavisnosti od svoje upornosti i veština. Naročiti značaj za navijače imaće deo aktivacije koji se odnosi na podršku FK Crvena Zvezda i FK Partizan. Naime, sakupljanjem i prijavljivanjem kodova na određenom mestu na vebsajtu navijači večitih rivala će omogućiti kupovinu opreme od izuzetne važnosti za klubove.
Za FK Crvena Zvezda u planu je kupovina luksuznog putničkog autobusa za igrače, a za FK Partizan nabavka stolica za tribine u prepoznatljivoj crno-beloj boji. Zanimljivost je da će aktivacija predstavljati svojevrsni navijački “derbi” u kom će se navijači večitih rivala takmičiti ko će više sakupiti kodova, a samim tim i ko će brže omogućiti nabavku opreme za svoj klub.
„Igra i strast“ će uključiti sve ljubitelje fudbala, a među brojnim nagradama između ostalih, će biti i putovanja na utakmice Liverpula, Barselone i drugih najvećih svetskih klubova, kao i derbija koji se održavaju u Brazilu i Argentini.
Nova zanimljiva kampanja, u okviru koje će LAV pivo kroz „Igru i strast“, omogućiti svim ljubiteljima fudbala vrhunsko uživanje u svom omiljenom sportu će dati priliku i navijačima večitih rivala da postanu deo važnih trenutaka za dva najveća i najpopularnija fudbalska kluba. LAV pivo tradicionalno podržava fudbal u Srbiji, a ovom akcijom želi da nastavi da popularizuje fudbal, ljubiteljima fudbala pričini nezaboravna iskustva, ali i da fanove pomenutih klubova motiviše u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Izvor: Sportske.net

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!