Ikea katalog za 2021. u digitalnom formatu!

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga obeležava 70. rođendan i već je tu! Kako bi ga učinili posebnim, pretvorili su ga u inspirativni priručnik u poboljšanom digitalnom formatu koji je pun saveta prilagođenih raznim budžetima, praktičnih ideja, novih, zanimljivih proizvoda i poznatih favorita.

Svet se konstantno menja, posebno u prethodnom periodu, a digitalna iskustva se sve više integrišu u našu svakodnevicu. Da bismo se prilagodili životnom stilu koji se neprestano menja i potrebama ljudi, pretvorili smo naš katalog u digitalni priručnik, dostupan u bilo kojem trenutku, u bilo koje vreme. Lakši je pristup i skladištenje, posebno u uslovima malog prostora.

Održivost je jedna od njihovih glavnih vrednosti, a IKEA katalog tretiramo kao i svaki drugi IKEA proizvod. To znači da se ekološki i socijalni problemi uzimaju u obzir u procesu proizvodnje, tako da katalog ove godine neće biti distribuiran u štapanom izdanju na kućne adrese. Ova odluka predstavlja značajan korak prema dostizanju vizije kompanije IKEA da postane “klimatski pozitivna” do 2030. godine, a istovremeno pruži neograničenu podršku svima, bilo kada, u transformisanju svakodnevnog života kod kuće. Voljena štampana verzija kataloga biće besplatna i dostupna od 1. septembra u IKEA robnoj kući.

Digitalno izdanje kataloga dostupno je na linku: https://www.ikea.com/rs/sr/customer-service/catalogues/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

Komentari