today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Igra Rock’n’ Roll cela Jugoslavija (i Bugarska i Albanija)

U petak u hotelu Jugoslavija u Beogradu okupili su se predstavnici cele New Moment regionalne kreativne scene iz svih bivših jugoslovenskih republika, ali i Bugarske i Albanije gde kompanija ima svoja predstavništva. Povod za to bio je objavljivanje New Moment Magazina za Art i Advertising pod naslovim A History of Advertising in Eastern Europe.
Tom prilikom grupa Električni Orgazam održala je koncert uz koji su se zabavljali naši najtalentovaniji kreativci iz regije. Zabavi su prisustvovali i Jelena Maćić, Dragana Ćosić, Anđelija Vujović, Đoka Kortina, Ivan Bekjarev, Jelena Blečić i mnogo drugi. Goste je pozdravio domaćin Žarko Sakan, Predsednik kompanije New Moment.
„New Moment magazin broj 33 projekat je rekonstruisanja jedne moguće istorije oglašavanja u Istočnoj Evropi, sa ciljem da se ispriča i sačuva sećanje na Dragana Sakana, osnivača i kreativnog direktora magazina i druge pionire profesije, koji su kreirali oglašavanje svetskih dometa u vreme dok je Zapad od Istočne Evrope očekivao samo propagandu. Sadržaj čine lične priče neposrednih učesnika, koji su stvarali oglašivačku profesiju u bivšoj Jugoslaviji, kao i internacionalnih kreativaca koji su, na bilo koji način, dolazili u dodir sa tadašnjom jugoslovenskom scenom. Među njima su: Bob Isherwood, Bob Garfield, Donald Gunn, Andrew Rawlins, Aleksandar Zoograf, Nadežda Milenković, Jugoslav Vlahović, Lazar Džamić, Meta Dobnikar, Goran Marković, Vladimir Čeh i drugi“, navodi se u saopštenju agencije New Moment.
Broj je objavljen na engleskom jeziku, a dizajn je, u skladu sa temom, vođen idejom da se reprodukuju dizajn tehnike iz epohe pre nastanka Photoshop-a i kompjutera, pa je za svaku stranu magazina ručno pravljen poseban kolaž, a zatim fotografisan.
New Moment New Ideas Company ima svoje kancelarije u deset zemalja jugoistočne Evrope i deset kreativnih centara – Beograd, Podgoricu, Zagreb, Ljubljanu, Sarajevo, Banja Luku, Sofiju, Skoplje, Tiranu i Prištinu. Regionalna kompanija New Moment ima 200 zaposlenih i preko 250 klijenata.
U okviru kompanije posluju New Moment Advertising, PR, Design, Digital, BTL, Event i New Moment Production. Od 2003. godine, New Moment Komapanija je zvanično postala deo jedne od najvećih svetskih oglašvačkih mreža Young & Rubicam.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!