Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

I&F McĆošak: Predavanje o novom Zakonu o oglašavanju

U okviru nove jesenje sezone predavanja, I&F McĆošak predstavlja novi Zakon o oglašavanju, koji se primenjuje od maja ove godine. Predavanje će u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda u sredu, 28. septembra od 18 do 20 časova održati Vanda Kučera (direktorka korporativnih poslova I&F McCann Grupe) i Miloš Stojković (advokat kancelarije Živković-Samardžić).

Novi Zakon o oglašavanju stupio je na snagu nakon reformi u oblasti medijskog zakonodavstva. Time je, na neki način zaokruženo uređenje medijskog prostora u legislativnom smislu, a samo oglašavanje, odnosno nastup brendova u javnosti, je kvalitetnije regulisano. „Novi zakon o oglašavanju je značajno usklađen sa evrosposkom regulativom, odnosno u velikoj meri odgovara potrebama komunikacija današnjeg vremena. Kao značajne novine, istakla bih regulisanje internet oglašavanja i uvođenje mogućnosti samoregulative i koregulacije – što dosadašnji zakon nije prepoznavao. Stvoren je i zakonodavni okvir koji omogućava da se posebno posvetimo brizi o deci i maloletnim licima, bar kada je reč o industriji oglašavanja. Za nas iz I&F McCann Grupe rad na unapređenju poslovnog okruženja, zakonskih okvira i standarda je od velikog značaja, jer verujemo da se uređenjem poslovanja u našoj industriji stiču uslovi za razvoj cele oblasti oglašavanja i svih koji na tom segmentu tržišta posluju.” objasnila je Vanda.

I&F McĆošak svake poslednje srede u mesecu organizuju Američki kutak u Beogradu i I&F McCann Grupa, kako bi doprineli boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni svet komunikacija.

Predavanja u okviru I&F McĆoška su besplatna i broj mesta je ograničen. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!