Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

IF! – italijanski festival kreativnosti od 7. do 9. novembra u Milanu

SVET – Šesti po redu IF! – italijanski festival kreativnosti biće održan od 7. do 9. novembra u Milanu, najavili su organizatori.

Emanuele Nenna (President, UNA), Jack Blanga (Council Member ADCI), Davide Boscacci (Organizing Committee IF!) i Paola Marazzini (Director Agency and Strategic Partnerships, Google) otkrili su u Kanu prve detalje festivala, a koji je pre svega usmeren na italijansko tržište, ali sa sve većim međunarodnim opsegom.

Festival će, tokom tri dana, pokrenuti između ostalog i tri velike teme. Prva se odnosu na hrabre odluke i izbore u kreativnoj industriji, gde će se govornici osvrnuti na kampanje iz prošlosti i analizirati situacije koje su ih izvukle iz zone komfora. Druga tema se odnosi na promenu perspektive, odnosno kako komunikacija i podsticanje rasta poslovanja ide ruku pod ruku sa edukacijom, definisanjem novih paradigmi, otkrivanje novih pristupa itd. Treća tema se odnosi na (ne)poredovanje, što je, kako navode organizatori, ključna reč u eri post-digitalne revolucije, a odnosi se na ulogu medija danas.

Na događaju se očekuje veliki broj govornika iz Italije, ali i međunarodnih stručnjaka. Studenti su dobrodošli na festivalu, a za njih će biti pripremljen poseban sadržaj sa sesijama i formatima posvećenim novoj generaciji komunikatora.

„Komunikacijska industrija se brzo kreće i nameće promene i potrebu da se gleda napred i odgovori na sve izazove koji iz tih promena proizilaze. Danas tržište zahteva brzo razmišljanje, hrabrost i prave alate. Potrebno nam je više rasprava, deljenja i kohezije sa drugim sektorima koji podstiču kreativnu misao“, rekao je Emanuele Nenna, predsednik UNA.

„Danas, više nego ikada, kreativnost je odlučujući faktor u svakom projektu koji se tiče poslovanja, razvoja ili inovacija“, kaže Vicky Gitto, predsednik ADCI – Art Directors Club Italiano i dodaje: „Pravi podsticaj koji može generisati vrednost i dati konkurentsku prednost onim kompanijama koje znaju kako da se integrišu i daju na važnosti idejama, čak i u veoma složenim procesima. A IF! je upravo to, trenutak plodne debate kao i proslava onih projekata koji su u različitim medijima pomaknuli granice kreativnosti, čime se stvara vrednost.“

Više informacija o festivalu pronađite na sajtu https://2019.italiansfestival.it/

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!