test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Identifikacija talenata najvažniji zadatak I&F McCann Grupe

Uspeh poslovanja jedne kompanije zasnovan je na stručnim, motivisanim i zadovoljnim zaposlenima. U kompaniji I&F McCann Grupа u čijem sastavu posluju specijalizovane agencije u osam zemalja od Slovenije do Bugarske rade neki od najboljih profesionalaca na ovim prostorima. Mnogi od njih su tu od početka svoje profesionalne karijere, brojni su je započeli kao praktikanti, a kompanija je pratila razvoj i posvetila se usavršavanju ovih talentovanih pojedinaca.
Mogućnost praksiranja u I&F McCann Grupi oglašava se konkursom. Svi zainteresovani kandidati dobijaju podjednaku šansu prilikom odabira i na njima je da pokažu inicijativu da nauče, a na kompaniji da prepozna njihov talenat i posvećenost poslu.
„U svom radu veliku pažnju poklanjamo praktikantima, kojima kroz različite programe praksiranja, pružamo priliku da stečena teoretska znanja uvežu sa praktičnim, usvoje nova znanja i veštine koja proističu iz prakse i dobiju priliku da svoju profesionalnu karijeru započnu u jednoj od vodećih komunikacionih kompanija na našim prostorima“, ističe Marija Vićić, Business Development Director I&F McCann Grupe.
Do sada, u 2014. godini, 14 praktikanata je završilo trening program, od čega je 11 nakon prakse, zaposleno u nekoj od agencija u okviru I&F McCann Grupe. Multidisciplinarni tim sektora za ljudske resurse bavi se razvojem i obukom praktikanata. Razvojni programi i obuke kreirani su na osnovu savremeniji edukativnih trendova. U kompaniji definisana je poslovna politika čiji je cilj da privuče, zadrži i zaposli talentovane pojedince. Za najbolje, praksa je samo prvi korak kojim otvaraju vrata I&F McCann Grupe, upoznaju se sa sistemom rada i poslovnim zadacima.
„Cilj nam je da svim novozaposlenima omogućimo najbolje uslove i aktivno radno okruženje, kao i stalno usavršavanje kroz razvojne programe”, izjavila je Dunja Hasanović, HR Coordinator u I&F McCann Grupi i dodaje: „To podrazumeva različite vidove obuka i treninga. Sa istim ciljem razvijamo i raznovrsne programe podsticanja zaposlenih da učestvuju u različitim zajedničkim sportskim, kulturnim i humanitarnim aktivnostima van posla”.
I&F McCann Grupa ima oko tri stotine zaposlenih, dve trećine zaposlenih su mladi, starosti od 20 do 35 godina, a više od 60 odsto zaposlenih su žene.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!