Identifikacija talenata najvažniji zadatak I&F McCann Grupe

Uspeh poslovanja jedne kompanije zasnovan je na stručnim, motivisanim i zadovoljnim zaposlenima. U kompaniji I&F McCann Grupа u čijem sastavu posluju specijalizovane agencije u osam zemalja od Slovenije do Bugarske rade neki od najboljih profesionalaca na ovim prostorima. Mnogi od njih su tu od početka svoje profesionalne karijere, brojni su je započeli kao praktikanti, a kompanija je pratila razvoj i posvetila se usavršavanju ovih talentovanih pojedinaca.
Mogućnost praksiranja u I&F McCann Grupi oglašava se konkursom. Svi zainteresovani kandidati dobijaju podjednaku šansu prilikom odabira i na njima je da pokažu inicijativu da nauče, a na kompaniji da prepozna njihov talenat i posvećenost poslu.
„U svom radu veliku pažnju poklanjamo praktikantima, kojima kroz različite programe praksiranja, pružamo priliku da stečena teoretska znanja uvežu sa praktičnim, usvoje nova znanja i veštine koja proističu iz prakse i dobiju priliku da svoju profesionalnu karijeru započnu u jednoj od vodećih komunikacionih kompanija na našim prostorima“, ističe Marija Vićić, Business Development Director I&F McCann Grupe.
Do sada, u 2014. godini, 14 praktikanata je završilo trening program, od čega je 11 nakon prakse, zaposleno u nekoj od agencija u okviru I&F McCann Grupe. Multidisciplinarni tim sektora za ljudske resurse bavi se razvojem i obukom praktikanata. Razvojni programi i obuke kreirani su na osnovu savremeniji edukativnih trendova. U kompaniji definisana je poslovna politika čiji je cilj da privuče, zadrži i zaposli talentovane pojedince. Za najbolje, praksa je samo prvi korak kojim otvaraju vrata I&F McCann Grupe, upoznaju se sa sistemom rada i poslovnim zadacima.
„Cilj nam je da svim novozaposlenima omogućimo najbolje uslove i aktivno radno okruženje, kao i stalno usavršavanje kroz razvojne programe”, izjavila je Dunja Hasanović, HR Coordinator u I&F McCann Grupi i dodaje: „To podrazumeva različite vidove obuka i treninga. Sa istim ciljem razvijamo i raznovrsne programe podsticanja zaposlenih da učestvuju u različitim zajedničkim sportskim, kulturnim i humanitarnim aktivnostima van posla”.
I&F McCann Grupa ima oko tri stotine zaposlenih, dve trećine zaposlenih su mladi, starosti od 20 do 35 godina, a više od 60 odsto zaposlenih su žene.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari