today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Idealan poklon za prave muškarce!

Sa idejom da održi kontinuitet u komunikaciji sa potrošačima, Apatinska pivara je, u saradnji sa agencijom „Leo Burnett“, osmislila novi spot za vodeći proizvod na domaćem tržištu – Jelen pivo.
Spot „Pokloni“ ima za cilj da na šaljiv način prikaže koliko su se pravi muškarci „obradovali“ poklonima koji nisu baš „po njihovoj meri“. Apatinska pivara novim oglasnim spotom podseća svoje potrošače da je ove godine vreme za prave poklone, koji će vam se stvarno svideti.
Nakon „Sujeverja“, „Poliglota“ i „Roštilja“, ovaj novogodišnji spot samo je još jedan u nizu koji naglašavaju, sada već dobro poznati slogan da samo pravi muškarci znaju zašto, kao i koji je za njih idealan praznični poklon.

Pogledajte video na sajtu Apatinske pivare.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!