IDEA karavan i ove godine podelio 5.000 paketića

Proteklih pet godina više od deset hiljada IDEA zaposlenih deci je lično delilo paketiće u okviru tradicionalnog karavana „Volimo praznike jer volimo jedni druge“. Ove godine, zbog pandemije korona virusa, to nije bilo moguće. Zato su u pomoć došli profesionalni spasioci i učinili da deca Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj i ove godine ugledaju Deda Mraza, da prazničnu čaroliju dožive na najlepši način, i raduju se praznicima koji su pred nama.

„Zaista mi je drago što smo i ove godine, uprkos svemu, novogodišnjim paketićima obradovali više od pet hiljada mališana u domovima za nezbrinutu decu i dečijim bolnicama širom Srbije. Posebno nam je zadovoljstvo i što smo uz podršku profesionalaca organizovali posetu Deda Mraza sa krova, i deci Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj uspeli da dočaramo prazničnu atmosferu i ulepšamo Novu godinu”, rekla je Nataša Pavlović, MSc, direktorka marketinga kompanije Mercator-S.

Uprkos pandemiji korona virusa IDEA karavan je i ove godine, uz poštovanje svih epidemioloških mera obišao 23 grada širom Srbije, posetio više od 50 dečijih bolnica, domova za nezbrinutu deci i drugih institucija, i tom prilikom podelio više 5.000 novogodišnjih paketića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDEA (@ideasrbija)

 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari