Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

IAB kurs: Search-engine marketing

Oglašavanje na internet pretraživaču ili search-engine marketing (SEM) jedan je od najvažnijih digitalnih kanala oglašavanja jer nudi mogućnost efikasnog povećanja prodaje ili neke druge željene akcije koju očekujemo od posetioca našeg sajta. Pogodan je i za povećanje svesti o brendu, jer omogućava da se oglašivač pozicionira visoko kod pretrage na ključne reči koje su relevantne za ponudu njegovih proizvoda ili usluga.
Istovremeno je veoma važno da se kampanje na internet pretraživačima postavljaju i vode pažljivo, jer nestručno rukovanje platformama za SEM, može da dovede do potrošnje novca bez adekvatno ostvarenih rezultata. Iz tog razloga je neophodno da lice koje rukovodi kampanjama na pretraživaču bude obučeno i dobro upoznato sa svim mogućnostima koje online platvorma nudi. Ovaj specijalistički kurs je fokusiran na upoznavanje sa AdWords platformom za oglašavanje na Google pretraživaču, zbog njegove dominantne zastupljenosti na domaćem tržištu i CEE regionu.

Cilj ovog kursa je da:
– predstavi polaznicima osnovne pojmove u search-engine marketingu i njegovu ulogu u digitalnom media miksu;
– obuči polaznike za pravilno rukovanje AdWords platformom za oglašavanje, postavljanje svih najznačajnijih parametara SEM kampanje, pisanje kvalitetnih oglasa i pravilan izbor ključnih reči, te praćenje rezultata i optimizacija kampanje za postizanje što boljeg efekta oglašavanja;
– ukaže na neke od mogućih propusta u postavljanju i vođenju kampanje na internet pretraživaču, kroz praktične vežbe i dobro odabrane primere.
Program kursa možete preuzeti ovde.

Kome je namenjen?
Ovaj kurs će polaznicima pomoći da se osposobe za samostalno i efikasno vođenje kampanja na Google pretraživaču, bilo da to koriste za promociju sopstvenih usluga i proizvoda ili za potrebe trećih lica. Ovaj kurs je namenjen Vama, ukoliko:- u opisu svog posla imate promociju, marketing ili povećanje prodaje nekih proizvoda i usluga;
– želite efikasno da povećate posećenost vašeg sajta;
– želite da imate bolje razumevanje ove kompleksne materije, kako biste unapredili komunikaciju sa agencijom koja vam pruža uslugu SEM i od nje dobili maksimalne rezultate za uloženi novac;
– imate nameru da se osposobite u ovoj oblasti kako biste sebi obezbedili bolju poziciju prilikom konkurisanja za nove poslove.

Uslovi upisa
Polaznici bi trebalo da poseduju razumevanje osnovnih pojmova search-engine marketinga, bilo iz ličnog iskustva u vođenju AdWords kampanja ili po završenom kursu „Osnove digitalnog marketinga“.

Predavači: Milan Jovanović i Gabrijela Stjepanović.

Sertifikat:
Svaki polaznik stiče IAB sertifikat o pohađanju kursa „Search-engine marketing“.

Termini:
Petak, 13. septembar, od 9.00h do 17.30h

Cena:
Redovna cena: 150 EUR (dinarska protivvrednost na dan uplate)

Cena za članove IAB Serbia:
Redovni: 75 EUR (dinarska protivvrednost na dan uplate)
Pridruženi: 95 EUR (dinarska protivvrednost na dan uplate)

Adresa za prijavu: education@iab.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!