Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

I TO NIJE SVE! kreativna agencija okrenula nove stranice

REGION – Od danas se u I TO NIJE SVE! kreativnu agenciju može zaviriti kroz nove redizajnirane i inovativne web stranice koje skrivaju puno toga novog i za industriju zanimljivog.

U izradu novog redizajna i inovativnih elemenata, krenulo se od detaljne analize tržišta, razgovora s klijentima, zaposlenima i stručnjacima, kako bi korisnicima pružili dodanu vrednost. Ne samo što su stranice poprimile osveženi vizuelni identitet agencije, već se celi koncept fokusira na ono što je na kraju korisniku i najvažnije – bookiranje sastanaka i razgovor s problem solving stručnjacima.

Nove web stranice I TO NIJE SVE! kreativne agencije vode posetioce kroz procese koji se odvijaju unutar agencije, upoznaju ih s organizacijskom kulturom, projektima, kreativnim radovima te ljudima koji stoje iza kreative, dok je pose-ban deo weba ovoga puta posvećen i karijernim stranicama koje dočaravaju atmosferu koja vlada u kancelarijama agencije.

Prilikom launcha novih web stranica, razgovarali smo s Alenom Kekićem, CEO-m i osnivačem I TO NIJE SVE! kreativne agencije koji je naglasio: “Budući da smo sve izgovore poput u obućara su najgore cipele već potrošili, stiglo je vreme da napravimo pametan posao i za nas same, pa smo se dosta oznojili radeći na novim stranicama. Verujem da smo uspeli na stranicama reći većinu toga što želimo, odnosno predstaviti naš način rada i kulture, dok je najveći naglasak stavljen na bookingu sastanaka. Nakon što posetioci vide naše stranice, želimo da je klijentima i potencijalnim zaposlenima sledeći korak – sesti s nama za sto. A mi smo im kroz celi proces dogovaranja sastanka hteli olakšati booking, pa tako klijenti mogu unapred odabrati kakvu kafu žele popiti, treba li im parking ili ne, žele li videti naše pse na povocu ili žele da ih sretni dočekaju na ulaznim vratima. Nadalje, mogu odabrati ne samo koju sobu za sastanke žele već i mesto na kojem žele sediti, te smo išli toliko daleko da naš booking deo može odrediti sagovornika na osnovi profila ljudi koji klijentu najbolje odgovara. Prvi puta smo se usudili i ovako javno pokazati jedan naš proizvod sa tačnim procesom rada i potrebnom količinom resursa. Reč je o Brand Boxu, osmišljenom paketu s jasno definisanih smernicama koje najčešće mogu pomoći brendovima u nastajanju, onima koji trebaju repozicioniranje i onima čiji su ciljevi konzistentnost i prepoznatljivost”, zaključuje Kekić.

Nove redizjanirane stranice I TO NIJE SVE! kreativne agencije se i dalje nalaze na staroj adresi www.itonijesve.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!