Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

HURA preuzela IAB licencu!

REGION – Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA), vodeće strukovno udruženje koje okuplja neke od najnagrađivanijih i najkvalitetnijih agencija (53) koje zastupaju 75% oglašivačkih budžeta u Hrvatskoj, preuzela je IAB licencu za hrvatsko tržište.

Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia kolektivni je predstavnik i ambasador industrije interaktivnog marketinga i velike svetske organizacije IAB Global Network, a ovim širenjem povezuje sve aktere angažovane u održavanju interaktivnog marketinga hrvatskoga tržišta na najvišem standardu. Iza IAB-a Croatia sada stoje dokazano uspešne snage HURA-inog tima koji će sa izvršnom direktorkom Dunjom Ivanom Ballon uz HURA-u voditi brigu i o ovom aspektu industrije.

Lokalno tržište ovom je akvizicijom postalo bogatije za brojne materijale, specijalizovane edukacije, istraživanja i analize koje će ekskluzivno biti dostupne kroz IAB Croatia. Od neizmerne vrednosti svakako će biti i dugo iščekivani hrvatski Online Media Advertising Expenditure Report – prva godišnja procena sa podacima o oglašivačkim ulaganjima u online medije, a potom i stručne smernice, od kojih su već u pripremi one najvažnije za funkcionisanje tržišta – za standardizaciju online oglasnih formata.

„Uređenje tržišta u Hrvatskoj – koje već godinama dižemo na novi nivo – vidljivo je na svakom koraku, stoga je velika privilegija, pohvala i vetar u leđa saradnja s globalnim Interactive Advertising Bureauom i preuzimanje licence IAB Croatia“, prokomentisala je Dunja Ivana Ballon, nova direktorka IAB-a Croatia i izvršna direktorka HURA-e, o značaju IAB licence. „Inzistiramo na znanju i stručnosti: imamo velike planove koji kreću sa hrabrim i ozbiljnim potezima, stoga pozivamo sve zainteresovane za povećanje potencijala naše industrije u pridonošenju digitalnoj ekonomiji“, posebno je istaknula Ballon.

Više informacija pročitajte na sajtu https://hura.hr/vijesti/hura-je-nova-nositeljica-licence-iab-croatia-sto-to-znaci-za-lokalno-trziste/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!