Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

HURA i HUOJ potpisali sporazum o partnerstvu

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i HUOJ (Hrvatska udruga za odnose s javnošću) potpisali su sporazum o partnerstvu, čija je svrha snažnija i kvalitetnija suradnja između dva strukovna udruženja marketinških stručnjaka i stručnjaka za odnose s javnošću. Zajedničke aktivnosti HURA-e i HUOJ-a biće usmerene prema jačanju komunikacijske industrije, a s ciljem daljnjeg unapređenja reputacije agencija, stručnjaka i obe struke. Dosadašnje delovanje stvorilo je potrebu za jačom suradnjom i uzajamnom podrškom u svim aktivnostima, stoga će obe organizacije od sada podržavati međusobne projekte i u njih programski i cenovno uključivati svoje članove. Među važnijim projektima ističu se HURA-ini dani komunikacija, HOWtoWOW radionice te HUOJ-eva godišnja konferencija i Grand PRix nagrada.
“Svaka saradnja koja donosi dodatnu snagu u podizanju stepena kvaliteta celokupne industrije, nudi poboljšanje njenog ugleda prema ciljnim grupama i opštoj javnosti te dopeinosi postavljanju visokih standarda struke i osigurava provođenje istih zaslužuje podršku. Stoga se HURA u cilju ostvarivanja zadanih smernica odlučila za dugoročno povezivanje s kolegama iz srodne industrije kako bismo zajedno kroz blisku saradnju na domaćem i regionalnom tržištu osigurali svim članovima naših udruženja kvalitetnu razmenu novih znanja i tehnologija kako bi na domaćem tržištu omogućili vrhunsku uslugu u skladu sa svjetskim trendovima i standardima marketinške struke”, izjavio je Damir Ciglar, predsednik Uprave HURA-e nakon potpisivanja sporazuma.
„Jako smo ponosni što su udruženja koja okupljaju stručnjake ove dve srodne discipline ostvarila blisku saradnju na obostrano zadovoljstvo i korist. Sigurna sam kako će i naši članovi prepoznati vrednost zajedničke saradnje naših Udruga“, izjavila je Aleksandra Kolarić, predsednica HUOJ-a.

Izvor: HUOJ/HURA

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!