HURA CEO 2021 okupljanje krajem novembra u Rovinju

REGION – Od teških izazova do korenitih promena, protekle su dve godine ostavile HURA!-u i njene 53 članice željnima za povezivanjem više nego ikada pre.

Poslednje dve godine iz temelja su promenile poslovanje agencija za tržišne komunikacije i industriju uopšteno. No Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA!) uz svoje je članice još jednom dokazala da oni koji se brzo prilagođavaju, razmišljaju inovativno te deluju agilno i proaktivno mogu osigurati kontinuitet poslovanja.

O svim ostvarenim rezultatima u prethodne dve godine, izgledu industrije u budućnosti i o promenama koje čekaju tržišne komunikacije razgovaraće se na godišnjem okupljanju CEO-a i management levela vodećih agencija za tržišne komunikacije 25. i 26. novembra 2021. u Grand Park Hotelu Rovinj, čime će se nastaviti priča započeta 2019. godine. Sve će zaokružiti i nekoliko ekskluzivnih predavanja, među kojima i posebno gostovanje jednog od najpoznatijih i najcenjenijih ekonomista u struci – Daniela Knappa. Poznat kao hodajuća enciklopedija advertisinga i ekonomskih zbivanja, Daniel će sa učesnicima HURA CEO eventa iz prve ruke podeliti predikcije tržišnih kretanja važnih za planiranje agencijskog poslovanja i pozicioniranje na tržištu.

Više informacija pronađite na sajtu HURA-e.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari