HUOJ: Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri – najbolja PR agencija u Hrvatskoj!

REGION – Trener hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić proglašen je Komunikatorom godine 2018. Nagrada mu je uručena na svečanosti 12. Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

„Zlatko Dalić komunicira iskreno i direktno. Svoje je momke, ali i sve navijače oduševio otvorenošću, odmerenošću i odlučnošću. Izvrsno je komunicirao i u kriznim situacijama. Na putu do srebrnog odličja na Svetskom fudbalskom prvenstvu postao je izvrstan primer zašto dobar lider treba biti i uspešan komunikator“, kazala je Maja Gradišar Perotić, predsednica žirija 12. Grand PRixa.

Najboljom agencijom na ovogodišnjem Grand PRixu proglašen je Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri. Naime, upravo je ta agencija dobila najviše bodova žirija pri ocenjivanju projekata koji su uši u finale.

U deset kategorija takmičili su se tvorci trideset komunikacijskih projekata. Žiri priznaje da je imao težak posao jer su u nekim kategorijama o pobedniku presuđivale nijanse.
„Odnosi s javnošću u Hrvatskoj idu napred. U većini oblasti drže korak sa svetom, a u nekima vidimo i snažan zamah. Stvaraju se kvalitetne strategije, koriste se najnovije tehnologije, podstiče se kreativnost, implementiraju se inovativna rešenja…“, kazala je Ana Tkalac Verčič.

Sve dobitnike pogledajte ovde.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari