Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Huntsworth Communications rebrendirala se u Accordience!

Huntsworth Communications, međunarodna grupa koja posluje u oblasti odnosa sa javnošću, public affairs-a, finansijskih i korporativnih komunikacija, rebrendirala se u Accordience, čime je započela novu eru u svom poslovanju. Grupa i njene vodeće agencije Grayling, Citigate Dewe Rogerson (CDR), Red, kao i nedavno priključeni Cirkle, zajedno će imati prihod od preko 100 miliona dolara, skoro 1000 zaposlenih i poslovne operacije u 30 zemalja.

Sarah Scholefield, globalna generalna direktorka agencije Grayling, imenovana je za izvršnu direktorku grupe Accordience, i ovu poziciju će obavljati paralelno sa svojom trenutnom liderskom funkcijom u agenciji Grayling. Scholefield predvodi Grayling od 2015. godine, a pre toga je radila na globalnim seniorskim pozicijama u agencijama FleishmanHillard i Edelman.

Neil Jones, bivši finansijski direktor i viši izvršni direktor Huntsworth grupe, imenovan je na poziciju predsednika grupe, dok će Mike Morgan, izvršni direktor agencije Red, preuzeti funkciju potpredsednika.

Scholefield je ovom prilikom izjavila: „Formiranje Accordience grupe predstavlja ključni trenutak u našem razvoju. Cilj nam je da pomognemo brendovima i kompanijama da stignu do željene publike i utiču na nju, kao i da stvorimo prilike i napravimo pozitivne promene za naše klijente. Naša vrhunska ekspertiza, zajedno sa globalnom prisutnošću, čini nas neuporedivom i veoma konkurentnom grupom.”

Neil Jones, predsednik grupe je dodao: „Sarino transformativno vođstvo agencije Grayling čini je izuzetnim kandidatom koji će nas uvesti u novu eru poslovanja. Nedavna akvizicija agencije Cirkle pokazuje našu želju za rastom, kao i ambiciju da okupimo vrhunske svetske agencije koje su lideri u svojim oblastima. Kombinacija agencija koje se nalaze u okviru Accordience grupe odgovara izrazito rastućim potrebama klijenata i ukazuje na sposobnost da napredujemo kako kao grupa, tako i individualno.”

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!