Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Httpool postao ekskluzivni zastupnik Spotify za Balkan

Brendovi u Srbiji sada mogu da se obrate ljubiteljima muzike na Spotify-u, zahvaljujući najnovijem partnerstvu Httpool-a.

Dodavši i ovu platformu u svoj široki portfolio, Httpool je postao ekskluzivni zastupnik Spotify-a za oglasna rešenja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji i Bosni i Hercegovini. Kao najpopularnija globalna muzička platforma, Spotify nudi paletu inovativnih oglašivačkih rešenja koja omogućavaju brendovima da dosegnu veoma angažovanu publiku mladih i uticajnih ljudi koristeći rastući trend slušanja audio sadržaja preko interneta.

„Spotify je dugo očekivana platforma – poslastica na našem tržištu. Kako se potrošačke navike menjaju, neophodno je da i oglašivači (u skladu s tim) nađu način kako da dođu do svoje publike i da se u pravom trenutku povežu sa njom. Zvuk nudi lično povezivanje sa brendom. Radujemo se što baš Httpool povezuje Spotify sa svim oglašivačima, pomažući im da otkriju, razumeju i iskoriste pun potencijal audio sadržaja„, rekao je Rade Tričković, regionalni direktor Httpool-a za Balkan.

Spotify nudi različite formate oglasa, uključujući audio, video i display, na svim uređajima, u bilo kom okruženju i trenutku. Uz pomoć “Spotify Streaming Intelligence”- jedinstvenog načina obrade podataka i uvida zasnovanih na ponašanju korisnika na platformi – oglašivači mogu da prilagode svoja oglasna rešenja i poruke u skladu sa potrebama korisnika i njihovim načinom razmišljanja u kontekstu slušanja sadržaja.

„Httpool je sjajan partner u celoj Evropi i uvereni smo da će nastaviti da razvija uticaj Spotify-a kao vodeće oglasne platforme i u zemljama Balkana“, rekao je Rak Patel, direktor prodaje, UK & PAN EMEA Spotify.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!