today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Hrvatski oglašivači od sada, kroz Pinterest, mogu plasirati svoje proizvode na globalna tržišta

REGION – Httpool by Aleph sklopio je nedavno međunarodno prodajno partnerstvo sa Pinterestom, platformom na koju gotovo pola milijarde ljudi mesečno dolazi po inspiraciju i ideje. Time će Httpool by Aleph svojim klijentima omogućiti oglašavanje na toj platformi na više od 20 tržišta EMEA regije te desetak najvećih zemalja na drugim kontinentima.

Budući da korisnici na Pinterest svakodnevno dolaze kako bi otkrili proizvode i usluge za svoj novi dom ili sledeći odmor, inspiraciju za modu, kreativne recepte i još mnogo toga, oglašivači žele biti otkriveni upravo tokom ovih trenutaka planiranja kada korisnici zapravo traže brendove koji će ih podstaknuti na sledeću kupovinu. Na Pinterestu, oglašivači mogu dopreti do ciljanih potrošača i dovesti ih od otkrića do odluke za kupovinu, a odsad uz podršku i stručno vodstvo Httpool by Aleph.

“Oduševljeni smo ovim novim partnerstvom sa Pinterestom jer ono predstavlja izvanrednu priliku za hrvatske export oglašivače i brendove da stupe u kontakt sa publikom koja dolazi na platformu kako bi otkrila nove ideje za njihove projekte, a sve sa namerom kupovine proizvoda i usluga. U tom ćemo ih procesu podupirati svojim stručnim znanjem i iskustvom, kao i do sad“, naglasila je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpool by Aleph u Hrvatskoj.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!