Homepage pokreće akademiju

Nakon više od osam godina poslovanja u sferi digitalnog marketinga, Homepage lansirao je Homepage akademiju koja objedinjuje znanja i primere dobre prakse sticane kroz rad na više od 600 projekata za više od 250 klijenata u zemlji i inostranstvu.

Homepage akademija donosi edukacije iz digitalne komunikacije, marketinga, preduzetništva i srodnih oblasti koje se zasnivaju na praktičnom iskustvu predavača, eksperata dokazanih u praksi, bilo da su deo agencije Homepage ili spoljni saradnici.

„Homepage akademija jedinstvena je po tome što smo kroz prve kurseve, na jednom mestu sistematizovali znanje iz digitalnog marketinga i ponudili kvalitetnu edukaciju i obuku svima koji žele da unaprede svoje veštine, biznis i poslovanje, odnosno da napreduju u karijeri ili da se prekvalifikuju“, naglašava direktor Homepage akademije Branislav Čerubdžić.

Pokretanjem Homepage akademije, njeni osnivači nastoje da kroz intuitivnu platformu, koja omogućava jednostavan pristup svakoji lekciji, znanje učine dostupnim svima, te da podstaknu i osnaže preduzetništvo i digitalno poslovanje u Srbiji i regionu – budući da su to temelji na kojima je izgrađen i Homepage.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari