Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Hokus pokus: fokus

REGION – Nova knjiga pod nazivom „Hokus pokus: fokus“, koju je napisao priznati regionalni stručnjak u oblasti komunikacija tržišnih brendova Mitja Tuškej, strateg u agenciji Ascanius Media Slovenija, koja je afilijacije DIRECT MEDIA United Solutions, nedavno je objavljena u okviru izdanja slovenačkog Marketing magazina.

Na 340 strana knjige čitaoci će dobiti uvid u to kako fokusirati priču brenda da bi komunikacije bile dugoročno efikasne.

„Priča brenda, koja je zapisana tako da uvažava one vrednosti i karakteristike koje sa brendom povezuju njeni korisnici, ima dobar temelj. Ako pisanju priče o brendu dodamo još i vrednosti, stavove i razmišljanja brendu najvernije ciljne grupe, onda smo blizu priče koja brend može voditi ka boljoj prepoznatljivosti i većem učešću korisnika,” piše u knjizi Mitja.

Mitja svoje znanje i iskustvo dopunjuje u novoj knjizi novim i najaktuelnijim dešavanjem u vezi sa upravljanjem brandovima. Traži i opisuje pravi put ka priči tržišne marke, koja se bori za svoje korisnike unutar konkurentnih tržišnih situacija.

Regionalno izdanje knjige Mitje Tuškeja „Bez frendova nema brendova“, koja je proglašena za marketinšku knjigu 2015. godine u Sloveniji, bila je veliki hit i u Srbiji, pa i u regionu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!