Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Hoću šunku, ali Zlatiborac!

Tradicija. Trpeza. Porodica. Prijatelji. Ove su nam stvari jako važne i to ne samo za vreme praznika. One su važan faktor naše svakodnevice. Zapravo, slobodno možemo reći, da balkanskim narodima, povod za druženje i nije toliko bitan jer se povod uvek lako nađe.

Iako nam je poslednjih godinu dana distanciranja, izolacije, rada od kuće teško palo, jer nismo imali priliku za uobičajena druženja sa prijateljima i porodicom, koja su bila deo svakodnevne rutine, imali smo vremena da čitamo, slušamo, učimo, radimo na sebi i usavršimo svoje kulinarske sposobnosti. Kulinarski eksperimenti nisu jednostavni bez pouzdanih saveznika, ali uz Zlatiborac ideje dolaze same, a priprema obroka postaje pravo zadovoljstvo.

Čak i da se ne snalazite najbolje u kuhinji, to vas ne treba brinuti, uz prave namernice sve je lakše jer priprema obroka postaje zabava i prilika za dobro druženje. U to se uverio i tim agencije Ovation BBDO pripremajući nastavak kampanje Hoću šunku, ali Zlatiborac! Zlatiborac nam otkriva novu dimenziju kuhinje, novu perspektivu pripeme obroka i novi povod za okupljanje sa porodicom i bliskim prijateljima.

Zlatiborac kuvari poznati celoj Srbiji
Doručak, ručak, večera, različiti obroci, različiti akteri. I Zlatiborac kao inspiracija dobrih ideja i kvalitetnog ukusa. Mladi glumci, Dragana Mićalović i Luka Raco otkrili su nam da, ukoliko želimo jedan dobar sendvič za dobro jutro, moramo malo i da se potrudimo. Oni nam daju ideju za jednostavan i brz obrok za kvalitetan početak dana.

Večera ili rani, ali baš rani doručak? Kako ko više preferira. Tijana Dapčević i Igor Lazić, bili su savršen kulinarski spoj, sa njima i Zlatiborac stišnjenom šunkom, ni jedna večera ne može teško da padne!

Plavi patlidžan, morate priznati da ne zvuči baš ukusno, pogotovo ako to treba da servirate klincima za ručak! Oni su ipak najveći kritičari kada je hrana u pitanju, ali zato su nam Marija i Strahinja Ćalović pokazali fenomenalan recept, kako i plavi patlidžan može da bude superukusan. Ako se pitate kako je to moguće, odgovor je jednostavan. Zlatiborac premium šunka.

..a kao začin, tu je i par kadrova koji nisu imali šansu da upadnu u integralni video:

Izvor: Ovation BBDO

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!