Heli Ruotsalainen u Dentsu Hrvatska

REGION – Iskusan marketing stručnjak Heli Ruotsalainen dolazi iz Finske i preuzima novootvorenu poziciju direktorke za razvoj poslovanja na području Hrvatske i Balkana.

Iz Dentsu Hrvatska objavili su imenovanje Heli Ruotsalainen direktorkom za razvoj poslovanja. Sa sedištem u Zagrebu i pod direktnim vodstvom Radoslava Nedelcheva, izvršnog direktora Dentsu Hrvatska, Ruotsalainen će ojačati menadžment tim s ciljem ubrzanja rasta poslovanja Dentsu mreže u Hrvatskoj i na Balkanu.

Heli dolazi u Hrvatsku s iste pozicije iz Dentsu Finska, gde je poslednjih pet godina vodila razvoj poslovanja za tržište Finske i globalno, razvijala efikasne i agilne metode rada u području razvoja odnosa s klijentima.

Heli Ruotsalainen, direktorka poslovnog razvoja Dentsu Hrvatska, rekla je:
“Mi u Dentsu mreži ne merimo samo doseg medija, već i njihovu efikasnost te nudimo širok raspon usluga za razvoj i izgradnju brendova kroz holistički pristup i dugoročne rezultate. Sretna sam što mogu ovu poruku preneti našim postojećim i novim potencijalnim klijentima u Hrvatskoj. Imamo sjajne brendove – kao što su agencije Carat, Vizeum i iProspect, koje imaju kvalitetne timove s vrhunskim stručnjacima i srećna sam što mogu uticati na njihov dalji razvoj. Širok spektar usluga koje Dentsu nudi jedinstven je na hrvatskom tržištu, a usluge koje pružamo pokrivaju sve faze puta i prodajnog levka u kojem se nalazi potrošač – od samog upoznavanja s brendom (kroz na primer sponzorstva) do performance marketinga i sadržajnog marketinga. Kada kao klijent znate da od svoje agencije možete dobiti celovitu uslugu, i to sve kroz kontakt s jednom osobom, onda znate i kolika je to prednost – od holističkog planiranja, uštede vremena do olakšavanja samog poslovanja. Zaista se radujem svemu što me ovde čeka i veselim se upoznavanju naših klijenata i specifičnosti regije poput medijskog tržišta i ponašanja potrošača.”


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari