Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Hej, 2020, grozna si!

REGION – McCann Zagreb kreirao je još jednu upečatljivu i optimističnu kampanju za Hrvatski Telekom koja počinje riječima: „Hej, 2020, baš si grozna!“

2020. je godina čijem se kraju najviše veselimo jer se uporno trudi razdvojiti nas. Niti Božić neće biti uobičajen jer ga nećemo slaviti s onima koje volimo. Ali, bez obzira na to što nas se više trudi razdvojiti, to smo mi složniji. Uz pomoć tehnologije ostat ćemo povezani s najdražima, podijelit ćemo najbolje u nama i pokazati joj da možemo još više svega naučiti, još više svega dijeliti i da možemo biti još bolji i više jedni drugima pomagati.

„U tim se riječima ogleda razmišljanje koje smo željeli prenijeti ovom kampanjom: Samo zajedno i povezani ovoj godini možemo pokazati zube i dočekati njen ljepši kraj!“ – izjavila je Goranka Mijić, Account Director kampanje.

Klijent je primio nevjerojatno puno pozitivnih reakcija na ovu optimističnu kampanju od svojih partnera i korisnika, a Branka Bajt, Brand Directorica Hrvatskog Telekoma, tom prilikom je rekla: „Cijele smo godine činili sve da novi način povezivanja s najdražima, poslovima, znanjem i zabavom učinimo što bezbolnijim, bržim i jednostavnijim. Nadamo se da smo i u ovakvu 2020. godinu donijeli svijet boljih mogućnosti svim našim korisnicima. Božićni blagdani su specijalno važni nama svima i ovom božićnom kampanjom željeli smo donijeti optimizam jer to je ono što nam u ovim trenucima svima najviše treba. Nadamo se da smo to i uspjeli, što i potvrđuju i brojne reakcije naših korisnika za koje smo pripremili mnoge dobre ponude i poklone. Sada to želimo omogućiti i široj zajednici kroz inicijative koje imaju za cilj uključiti sve u mogućnosti digitalizacije, a započinjemo s najisključivijom skupinom – korisnicima domova umirovljenika. I tu nećemo stati, jer želimo sve uključiti u svijet boljih mogućnosti.“

Agencijski i produkcijski tim koji stoji iza kampanje:
Daniel Vuković, Chief Creative Director
Ivan Čepelak, Creative Director
Andrea Hendak, Art Director
Sandrino Kasić, DTP
Bianka Stojanov, Business leader
Goranka Mijić, Account Director
Petra Mateljan, Account Manager
Ena Lukić, Digital Specialist
Komakino, Production
Grega Vesel, Director
Damjan Radovanović, DOP
Tina Fras, Producer
Sanjin Kaštelan, Photograph

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!