Hackathon in the Port 2019

Softverska kompanija Logate i digitalna zajednica Digitalizuj.Me ove godine organizuju sedmi po redu Hakaton, pod nazivom “Hackathon in the Port 2019”. Hakaton će se održati od 22. do 24. maja u ambijentu najpoznatije crnogorske marine Porto Montenegro. Tema ovogodišnjeg Hakatona je kreiranje kompjuterskih igara.

Hakaton podrazumeva takmičenje koje obično traje između 24 i 48 sati, na kojem se timovi takmiče u osmišljavanju najboljeg rešenja na zadatu temu. U pitanju je događaj regionalnog karaktera koji okuplja programere, projekt menadžere, UX/UI i grafičke dizajnere, kao i sve ostale ljubitelje tehnologije, razvoja tech rešenja i njihove primene.

Za Hakaton se moguće prijaviti u timovima koji mogu imati najmanje dva, a najviše četri člana. Učesnici Hakatona moraju biti stariji od 18 godina, a krajnji rok za prijave je 08. maj 2019 godine. Detalji zadatka biće poznati prvog dana takmičenja. U skladu sa pravilima takmičenja, stručni žiri će oceniti prijave po kvalitetu i odabrati najviše osam timova koji će učestvovati na Hakatonu od 22. do 24. maja. Smeštaj i hrana su obezbeđeni za sve učesnike Hakatona. Više informacija o prijavama za Hakaton: http://www.hakaton.me/.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari