test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Gunn Report objavio studiju „Moć štampe“

SVET – Gunn Report objavio je studiju „Moć štampe“, koja analizirala najčešće nagrađivane štampane oglase i plakate na svetu u poslednjih 15 godina.
Za potrebe izveštaja o moći printa analizirali su 1.028 najčešće nagrađivana štampana oglasa i plakata – u proseku 50 godišnje i to u periodu od 1999. do 2013. Izveštaj uključuje i opis specifičnog misaonog procesa u 13 elemenata koji su potrebni za odličan oglas u štampanim medijima, odnosno plakat (kao što su, na primer, informacije/činjenice, sveže razmišljanje, dramatizacija potrebe/problema, pripovedanje priče…). Među više od hiljadu oglasa izdvojili su njih 140 pomoću kojih su odredili pojedine elemente dobrog oglasa u štampanim medijima.
Najviše analiziranih oglasa dolazi iz Velike Britanije (24), SAD (21), Francuske (15), Brazila (12), Nemačke i Južne Afrike (po 9). Pet agencija, koje su kreirale najviše proučavanih oglasa i od kojih je u izveštaju predstavljeno po pet oglasa su AlmapBBDO (São Paulo), Saatchi & Saatchi (London), Saatchi & Saatchi (New York), Scholz & Friends (Berlin) i TBWAHuntLascaris (Johannesburg).
Donald Gunn, osnivač Gunn Reporta, o najnovijem istraživanju kaže: „Snaga printa je celovito i upotrebljivo istraživanje koje određuje 13 najvećih mogućnosti za traženje privlačnih i efikasnih kreativnih rešenja štampanih oglasa. Reč je o dragocenom alatu namenjenom kako iskusnim oglašivačkim stručnjacima koji traže iskru nadahnuća, tako i studentima i mladim kreativcima koji su tako dobili novo obrazovno gradivo.“

Više informacija pronađite na sajtu http://www.gunnreport.com/press/press-releases/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!