Grayling osvojio nagradu Global SABRE Awards 2019

Agencija Grayling, koja posluje i na teritoriji Srbije, osvojila je nagradu u kategoriji Global Public Affairs Agency za 2019. godinu. Nagrada je dodeljena na gala događaju Global SABRE Awards, koji je održan u organizaciji Holmes Report u Watergate Hotelu u Vašingtonu.

Grayling je navedeno priznanje osvojio za rast poslovanja u oblasti Public Affairs, posebno na teritoriji Evrope, kao i za izgradnju strateških partnerstava na globalnom nivou, čime je omogućeno pružanje vrhunskih rešenja nizu velikih međunarodnih klijenata.

„Izuzetno smo ponosni i počastvovani što smo osvojili ovu prestižnu nagradu”, izjavio je Russel Patten, direktor sektora za Public Affairs u agenciji Grayling. „Posebno smo ponosni jer bez naših vrhunskih konsultanata i naravno naših klijenata, danas ne bismo bili ovde. Ovo, pre svega, predstavlja odraz kvaliteta koji pružamo klijentima s fokusom na temeljna istraživanja, strateški uvid, precizno razumevanje potreba naših klijenata i našu posvećenost da win-win rešenja primenjujemo na duži vremenski period.”

Kada je u pitanju lokalno tržište, bilo da se radi o Briselu, Vašingtonu, Singapuru ili Beogradu postaje sve ključnije biti deo globalne mreže i istovremeno ostati najbolji na lokalnom nivou. Slobodno možemo reći da agencija Grayling uslugu pruža 24/7!

„Stručnost i doseg naših timova pruža nenadmašnu vrednost za naše klijente, koji se često suočavaju sa izazovima koji prevazilaze državne granice,” izjavio je Ben Petter, direktor mreže koji nadgleda 11 kancelarija agencije Grayling u srednjoj i istočnoj Evropi. „Naša sposobnost koordiniranja kampanja na više tržišta istovremeno znači da možemo da budemo puno više od zbira naših delova.”

Ranije ove godine agencija Grayling je proglašena EMEA Public Affairs agencijom godine za područje Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Evropski Public Affairs timovi agencije takođe su nagrađeni za kampanju godine povezanu s Brexitom (2018), a nagrada za PA agenciju godine 2016. osvojena je i na “Public Affairs Awards Europe”, jednom od najvažnijih događaja u kalendaru Public Affairsa. Kancelarija u Ujedinjenom Kraljevstvu takođe je osvojila nagradu za Public Affairs agenciju godine u 2016.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari