Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Google, Vimeo i EFF na SHARE konferenciji

Neke od najvećih i najuticajnijih organizacija na internetu Google, Electronic Frontier Foundation i video servis Vimeo, zvanično su postale partneri ovogodišnje SHARE konferencije koja će se održati od 26. do 28. aprila u Beogradu, saopštili su organizatori.
Google, gigant u praktično svim sferama interneta će zainteresovanima preneti prakse iz rada svog odseka za politiku slobode govora, a predstaviće se i Electronic Frontier Foundation (EFF), najuticajnija svetska organizacija koja se bavi pravima u digitalnom prostoru i ujedno je simbol borbe za slobode na Internetu. Trenutno duboko u protestima i advokaturi protiv SOPA, PIPA i ACTA zakona, iz te organizacije dolazi Katitza Rodriguez, direktor Međunarodnog pravnog programa koja se bavi problemima privatnosti sa posebnim akcentom na sprovođenje zakona, nadzor državnih organa i protok informacija preko granica.
Prijatelji konferencije, eksperti i priznati predavači kao što su osnivač The Pirate Bay-a Peter Sunde, rodonačelnik sajber-panka i pisac Bruce Sterling, predsednik međunarodne Piratske Partije Samir Allioui, kao i regionalni lideri mišljenja Marcel Mars i Desiree Željka Milošević biće gosti SHARE-a i ove godine, ali osim toga što će deliti iskustva iz domena novih medija i tehnologija, svoj doprinos daju i učešćem u kreiranju programa ovogodišnje konferencije, istovremeno je pozicionirajući na mapi bitnih događaja iz domena digitalnog aktivizma u svetu.
Sve informacije o dnevnom i noćnom programu konferencije koja će se održati u Domu Omladine i nekoliko drugih lokacija u gradu dostupne su na adresi www.shareconference.net.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!