today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Google, Vimeo i EFF na SHARE konferenciji

Neke od najvećih i najuticajnijih organizacija na internetu Google, Electronic Frontier Foundation i video servis Vimeo, zvanično su postale partneri ovogodišnje SHARE konferencije koja će se održati od 26. do 28. aprila u Beogradu, saopštili su organizatori.
Google, gigant u praktično svim sferama interneta će zainteresovanima preneti prakse iz rada svog odseka za politiku slobode govora, a predstaviće se i Electronic Frontier Foundation (EFF), najuticajnija svetska organizacija koja se bavi pravima u digitalnom prostoru i ujedno je simbol borbe za slobode na Internetu. Trenutno duboko u protestima i advokaturi protiv SOPA, PIPA i ACTA zakona, iz te organizacije dolazi Katitza Rodriguez, direktor Međunarodnog pravnog programa koja se bavi problemima privatnosti sa posebnim akcentom na sprovođenje zakona, nadzor državnih organa i protok informacija preko granica.
Prijatelji konferencije, eksperti i priznati predavači kao što su osnivač The Pirate Bay-a Peter Sunde, rodonačelnik sajber-panka i pisac Bruce Sterling, predsednik međunarodne Piratske Partije Samir Allioui, kao i regionalni lideri mišljenja Marcel Mars i Desiree Željka Milošević biće gosti SHARE-a i ove godine, ali osim toga što će deliti iskustva iz domena novih medija i tehnologija, svoj doprinos daju i učešćem u kreiranju programa ovogodišnje konferencije, istovremeno je pozicionirajući na mapi bitnih događaja iz domena digitalnog aktivizma u svetu.
Sve informacije o dnevnom i noćnom programu konferencije koja će se održati u Domu Omladine i nekoliko drugih lokacija u gradu dostupne su na adresi www.shareconference.net.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!