today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Google manje zarađuje od klikova na reklame

Prvo tromesečje nije prošlo po Google onako kako su analitičari očekivali, budući da se očekivala zarada po akciji od 6,4 dolara, kao i prihod od 15,5 milijardi dolara. Google je pak imao manju zaradu od 6,27 dolara po akciji, i prihode od 15,4 milijardi dolara.
Pored cifara koje se odnose na prihode i zaradu, Google je takođe izneo podatke o svojoj zaradi po kliku, metričkom podatku koji se koristi da se utvrdi koliko Google može da naplati za oglašavanje. Ni ova stavka nije bila dobra za kompaniju, budući da je viđen pad od 9 odsto u odnosu na prošlu godinu.
Međutim, Google ja naglasio da su ove cifre ostale na nivou od poslednjeg tromesečja prošle godine, a takođe je poručio da je ukupan broj plaćenih klikova povećan za 26 posto na godišnjem nivou.

Više informacija pronađite na sajtu BGR.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!