today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Google, FB i Twitter protiv zlonamernih oglasa

Iako konkurenti na mnogim poljima, Google, Facebook i Twitter udružili su se i postali su članovi organizacije Ads Integrity Allicance. Članovi Alijanse koju predvodi StopBadware su i AOL i IAB, a nastala je sa cilj da se pomogne industriji da se izbori protiv prevara i drugih „loših momaka“ u ovoj oblasti.
Alijansa će razvijati principe i preporičivati najbolje prakse za borbu, ali i služiti kao platforma za deljenje informacija. Na zvaničnom Google blogu, gde je objavljeno saopštenje o formiranju ove organizacije, navodi se da loše reklame narušavaju poverenje u web i onlajn oglašavanje.
„Mi mislimo da je web vredan borbe zbog čega smo snažno podržavamo napore Ads Integriti alijanse da se pozabavim lošim igračima koji pokušavaju da mu naštete“, kažu iz Googlea.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!