test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Google i Facebook drže 66,8% tržišta reklama na mobilnim uređajima!

SVET – Kada su u pitanju reklame na mobilnim uređajima, Facebook je gotovo monopolizovao rast u ovog segmentu, s obzirom da je utrostručio svoje učešće u periodu od 2012. do 2013. godine, može se pročitati u izveštajima koje je objavio eMarketer.
Google je i dalje na prvom mestu što se tiče mobilnih reklama i zabeležio je manji pad sa 53% iz 2012. godine, na 49,3% u prošloj godini. Google i Facebook zajedno drže čak 66,8% tržišta reklama na mobilnim uređajima.

us-digital-ad-rev
Svetsko tržište mobilnih reklama poraslo je više nego duplo u 2013. godini i vredi 18 milijardi dolara, a za ovu godinu predviđa se rast od još 75%. Twitter je jedini bitan učesnik na ovom tržištu koji je u protekloj godini uspeo da zabeleži rast, obzirom da je udeo ove kompanije porastao sa 1,5% na 2,4%.

Više informacija pronađite na portalu Mashable.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!