Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Golden Drum se vraća u Portorož

Festival Golden Drum je uvek imao dubok uticaj na razvoj industrije, ne samo unutar nekada zvane „Nove Evrope“, već i šire. Ove godine Golden Drum se vraća svojim korenima – Portorožu, Slovenija.

Svake godine festival slavi najbolje ideje, najbolje kreativne timove i najbolje pojedince koji su ostavili trag u industriji, one koji uspevaju da udahnu dušu sjajnoj ideji. „Dome slatki dome! Golden Drum se vraća u Portorož, vraća se u Grand Hotel Bernardin na još jedno neverovatno izdanje. Naša posada je spremna da se smesti u Portorož. Zaista, ove godine ćemo proslaviti kreativnost u punom sjaju 9. i 10. oktobra na slovenačkoj rivijeri“, rekla je Mojca Briščik, predsednica festivala Golden Drum.

Ovogodišnji Golden Drum Festival otkriva brojne novine. Festival će predstaviti novu takmičarsku sekciju posvećenu medijima pod nazivom Creative Media Excellence, a sa njom i novu nagradu za Najbolju medijsku agenciju godine.

Sekcija Creative Media Excellence je namenjena kreativnom radu sa izuzetnom medijskom strategijom, targetiranjem i medijskom izvedbom. Žiri će se fokusirati na pametne medijske kampanje koje daju prioritet kreativnoj i efektivnoj upotrebi kanala za prenošenje poruke brenda ciljnoj publici.

Nagrada Medijska agencija godine slavi najbolju medijsku agenciju koja pokazuje izuzetnu kreativnost u medijima. Nagrada će biti uručena medijskoj agenciji koja sakupi najviše bodova u festivalskoj konkurenciji.

Sekcija All Juries predstaviće novu grupu otvorenu za prijave širom sveta. Grupa Game Changer će biti otvorena za kampanje koje svojim idejama, konceptom i/ili izvođenjem dovode u pitanje tradicionalne načine oglašavanja. Rad u ovoj grupi treba da predstavi kreativni iskorak, inovativnu promenu u procesu ili procedurama koje guraju napred oglašavanje, kao i da promeni način razmišljanja i ponašanje ciljne publike.

Festival će dočekati i nova tržišta. Agencije i klijenti iz Norveške, Švedske, Danske i Švajcarske moći će da prijave svoja kreativno rešenje na takmičenje.

Takmičenje Golden Drum će biti otvoreno 10. marta 2023.
Saznajte više na: goldendrum.com/competition/awards

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!