Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Golden Drum ponovo u partnerstvu sa MSL om

Jedan od najpoznatijih festivala kreativnosti u Evropi pozvao je MSL da preuzme ulogu ekskluzivnog PR partnera Golden Drum-a četvrtu godinu za redom.

MSL mreža agencija biće zadužena za celokupne komunikacije na 15 tržišta u Centralno-istočnoj Evropi – Hrvatska, Bugarska, Češka Republika, Finska, Grčka, Mađarska, Italija, Crna Gora, Severna Makedonija, Poljska, Srbija, Slovačka, Rumunija, Rusija i Turska.

Podršku Festivalu Golden Drum pružiće partnerske agencije MSL- a i lokalne kancelarije iz Publicis grupe, sa iskustvom stečenim tokom prethodnih izdanja Festivala, i raduju se što će biti deo promene koju ovaj Festival najavljuje skrećući fokus 26. izdanja na temu Kreativnost za promene (Creativity 4 Change).

„Veoma smo srećni što možemo da budemo deo Festivala Golden Drum! Sa našim iskustvom stečenim tokom prethodnih izdanja Festivala, radujemo se daljem promovisanju pozitivnog imidža Festivala” – izjavila je Zofia Bugajna-Kasdepke, Direktor poslovnog razvoja iz MSL CEE.

Za one koji nisu bili u Torontu, Portorož daje sledeću priliku da čujete jednog od najpriznatijih filozofa današnjice, Slavoja Žižeka. On je direktor međunarodnih poslova na Birkbek institutu za humanističke nauke (Birkbek koledž, Univerzitet u Londonu), istaknuti akademik na Kjung Hi Univerzitetu (Seul) i Viši istraživač-saradnik na Odseku za filozofiju, Fakulteta za likovnu umetnost na Univerzitetu u Ljubljani (Slovenija). Njegova razmišljanja se kreću od najzahtevnijih filozofskih visina do radikalne kritike savremenog kapitalizma. Filozof i teoretičar kulture poznat je po obradi tema iz oblasti psihoanalize, politike i popularne kulture, začinjenim njegovim provokativnim stilom i osobenim humorom.

Imaćemo priliku da čujemo Žižeka kao poslednjeg govornika prvog dana Festivala, koji će se održati od 17-18. oktobra 2019. godine u primorskom gradu Portorožu u Sloveniji.

Pozornica Golden Drum-a ugostiće oko 40 predavača iz celog sveta koji će govoriti o aktivnostima koje pokreću pozitivne promene u različitim oblastima i skrenuti našu pažnju na oglašavanje za bolje sutra.

Na 26. dodeli nagrada Golden Drum predstavljamo: nagradu za najbolji „Genius Loci“
Lokalna grupa sa najboljim duhom preimenovana je u Genius Loci/Lokalni duh i podignuta na nivo nove i veoma cenjene nagrade u regionu, kojom se ističu i slave različite kulture. Nagrada za najbolji Genius Loci biće prvi put dodeljena od strane žirija za sekciju ZAŠTO za najbolji rad sa osobenim lokalnim duhom koji je prijavljen u kategoriju Lokalni duh / Genius Loci.

Takmičenje Golden Drum i dalje je podeljeno na dve glavne sekcije ŠTA (WHAT) i ZAŠTO (WHY). Svaka sekcija je dalje podeljena u grupe i kategorije koje odražavaju najnovije trendove u advertising i kreativnoj industriji: film, štampane medije, van kuće, audio, digitalne & mobilne medije, dizajn, inovacije, veštine, integracije, aktivacije, izgradnju brenda, funkcionalnu efikasnost, sadržaj, angažovanost, Genius Loci / lokalni duh i društveno dobro.

Podnošenje prijava za takmičenje uvršteno u WARC otvoreno je do 13. avgusta 2019.
Više informacija pronađite ovde: https://goldendrum.com/

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!