Golden Drum od 13. do 15. oktobra online

REGION – Kako izlazimo iz najgore pandemije Covid-19, vreme je da pritisnemo dugme Re:Start i počnemo da radimo na boljoj budućnosti, poruka je organizatora Golden Drum festivala, koji će, posle godinu dana pauze, biti održan od 13. do 15. oktobra 2021. online. Festival će biti besplatan za sve zainteresovane.

„Naš fokus mora biti revidiran; moramo proceniti stanje stvari, videti šta smo naučili tokom ovih izazovnih vremena i otkriti da li se naš pogled na kreativnost promenio. Moramo biti iskreni u vezi sa stvarima koje od sada moramo raditi drugačije. Moramo ostati optimistični i spremni da se još više približimo svojim klijentima, prilagođavajući se njihovim promenjenim ciljevima. Važno je održavati poslovanje agilnim, inovativnim i spremnim na rizik. Za one koji žele da ostave trag, smele odluke su pravi put“, poručuju organizatori.

Festival Golden Drum želi i dalje da nadahnjuje i osnažuje kreativno razmišljanje. Takođe, želi da podstakne samorefleksiju, kako bi omogućio da naše novo društvo odgovara našoj novoj stvarnosti.

Više informacija dostupno je na sajtu https://goldendrum.com/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari