Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Golden Drum 2014 početkom oktobra u Portorožu

Ovogodišnji 21. Golden Drum festival održaće se od 7. do 10. oktobra u Portorožu, u Sloveniji i otvoren je za registraciju, saopštili su organizatori. Rok za prijavu je 19. avgust, a fokus programa ove godine je na „kreativnosti, sadržaju i sreći“.
„Golden Drum festival ponovo se dokazuje kao događaj koji nudi svojim učesnicima inspirativnu, kreativnu i prijateljsku atmosferu. Nema sumnje da je Golden Drum mesto gde se kreativnost stvarno vrednuje i doživljava se i slavi u svom najboljem izdanju“, izjavila je Barbara Krajnc, izvršni direktor festivala. „Nagradite sebe i svoje kolege dolaskom u Portorož i uživajte slušajući, učeći i susrećući odlične govornike, članovi žirija i mnoge druge.“
Nakon najnovijih dešavanja u kreativnoj reklamnoj industriji Golden Drum takmičenje uvodi dva nova grupa ove godine: T zajedničku sadržaj i V. Media. Takođe, nova ove godine je uvođenje „Good Cause Grand Prix Award“ koje je otvorena za prijave humanitarnih i socijalnih kampanja.

Više informacija o festivalu na www.goldendrum.com

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!