Godinu dana NOIZZ.rs u Srbiji

Pre tačno godinu dana u Srbiji je lansiran portal NOIZZ.rs u okviru kompanije Ringier Axel Springer. NOIZZ.rs je uspeo da se za samo godinu dana po broju poseta svrsta u sam vrh najpopularnijih sajtova u Srbiji.

Koliko je veliko poverenje čitalaca pokazalo se još tokom leta kada je NOIZZ sa više od 3,5 miliona poseta u julu ušao u top 10 sajtova u Srbiji (Izvor: Gemius). Stranice NOIZZ-a na društvenim mrežama svakodnevno prati skoro milion korisnika, a od 16. novembra 2016. godine do danas NOIZZ.rs je imao više od 14 miliona jedistvenih poseta i preko 88 miliona pregledanih strana  (Izvor: Google Analytics).

NOIZZ.rs je namenjen svim pripadnicima generacije C (the Connected one) koji žive u digitalnom svetu i redovno koriste društvene mreže. Predstavlja jedinstvenu onlajn platformu kroz koju autori izražavaju stav i promovišu vrednosti slobode, tolerancije i humanosti. Jake autorske tekstove prate i društveno angažovane priče koje pomeraju granice solidarnosti u srpskom društvu, poput inicijativi da gradovi u Srbiji odustanu od javnih dočeka Nove godine i novac preusmere u humanitarne svrhe.

U oktobru je održan prvi NOIZZ Fashion Award gde su promovisani i nagrađeni najbolji mladi dizajneri iz Srbije i regiona. NOIZZ platforma takođe organizuje i Make Some NOIZZ žurke i koncerte. NOIZZ brend je osnovan u Poljskoj novembra 2015. godine, a od tada se franšiza proširila na šest zemalja. Osim Srbije i Poljske, postoji još i u Nemačkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Rumuniji.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari