Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Glovo pokreće nove opcije oglašavanja – Glovo Ads

Glovo, platforma za više kategorija koja nudi pristup širokom spektru proizvoda, lansira nove opcije oglašavanja i usluge za partnere i brendove, integrisane u novu ponudu – Glovo Ads.

Velikim multinacionalnim brendovima, kao i malim nezavisnim restoranima i prodavnicama, na raspolaganju su alati koje nudi ‘Glovo Ads’, a kojima će moći da ubrzaju svoj rast u okviru aplikacije i povećaju vidljivost među njenim korisnicima.

Kroz ‘Glovo Ads’, kompanija ima za cilj da razvije saradnju sa brendovima i kompanijama kako bi ih podržala u širenju njihove grupe potrošača, izgradnji lojalnosti korisnika i povećanju prodaje unutar same Glovo aplikacije.

Konkretno, ‘Glovo Ads’ platforma nudi različite alate za oglašavanje u okviru Glovo aplikacije, gde se, pored ostalih, nalaze i sponzorisane pretrage, programski oglasi, kreiranje prilagođenih sekcija ili banera ponuda i promocija. Pored toga, informacije se ažuriraju u realnom vremenu, omogućavajući brendovima da vide učinak svojih kampanja, kako bi došli do najrelevantnijih kupaca i garantovali povraćaj ulaganja.

Već u prvoj fazi lansiranja, na globalnom planu – više od 5.000 Glovo partnerskih preduzeća i više od 350 brendova iz različitih industrija, od FMCG do finansijskog sektora, koristi ove alate za pokretanje integrisanih reklamnih kampanja u aplikaciji i povezivanje sa svojom ciljnom publikom.

Jedan od ovih brendova je Plazma, sa kojom je Glovo upravo potpisao ugovor o partnerstvu, omogućavajući Plazmi na srpskom tržištu da iskoristi prednosti Glovo maloprodajnih medijskih ponuda na licu mesta i van nje, kao što su sponzorisana pretraživanja ili funkcije za povećanje prodaje (kao što su pop-up baneri prilikom završetka porudžbine).

„Drago nam je što Plazma ima bogatu mrežu kvalitetnih partnera koji su prepoznali vrednost našeg brenda. Radujemo se budućoj saradnji i svim inovativnim rešenjima koja ćemo zajedno postići.” , rekao je Miloš Ćušić, brend menadžer u Plazmi.

„Integracija reklamnih rešenja u jednu vertikalu predstavlja dalji korak u našoj čvrstoj posvećenosti da postanemo vodeći digitalni partner za sve brendove, restorane i prodavnice koji su nam poklonili svoje poverenje. Kroz Glovo Ads, pružamo širok spektar alata za podršku brendovima i kompanijama, uz priliku da rastu i približe se svojim klijentima“, rekao je Rodrigo Alier, izvršni direktor za partnere i brendove u Glovu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!