Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Glovo pokreće nove opcije oglašavanja – Glovo Ads

Glovo, platforma za više kategorija koja nudi pristup širokom spektru proizvoda, lansira nove opcije oglašavanja i usluge za partnere i brendove, integrisane u novu ponudu – Glovo Ads.

Velikim multinacionalnim brendovima, kao i malim nezavisnim restoranima i prodavnicama, na raspolaganju su alati koje nudi ‘Glovo Ads’, a kojima će moći da ubrzaju svoj rast u okviru aplikacije i povećaju vidljivost među njenim korisnicima.

Kroz ‘Glovo Ads’, kompanija ima za cilj da razvije saradnju sa brendovima i kompanijama kako bi ih podržala u širenju njihove grupe potrošača, izgradnji lojalnosti korisnika i povećanju prodaje unutar same Glovo aplikacije.

Konkretno, ‘Glovo Ads’ platforma nudi različite alate za oglašavanje u okviru Glovo aplikacije, gde se, pored ostalih, nalaze i sponzorisane pretrage, programski oglasi, kreiranje prilagođenih sekcija ili banera ponuda i promocija. Pored toga, informacije se ažuriraju u realnom vremenu, omogućavajući brendovima da vide učinak svojih kampanja, kako bi došli do najrelevantnijih kupaca i garantovali povraćaj ulaganja.

Već u prvoj fazi lansiranja, na globalnom planu – više od 5.000 Glovo partnerskih preduzeća i više od 350 brendova iz različitih industrija, od FMCG do finansijskog sektora, koristi ove alate za pokretanje integrisanih reklamnih kampanja u aplikaciji i povezivanje sa svojom ciljnom publikom.

Jedan od ovih brendova je Plazma, sa kojom je Glovo upravo potpisao ugovor o partnerstvu, omogućavajući Plazmi na srpskom tržištu da iskoristi prednosti Glovo maloprodajnih medijskih ponuda na licu mesta i van nje, kao što su sponzorisana pretraživanja ili funkcije za povećanje prodaje (kao što su pop-up baneri prilikom završetka porudžbine).

„Drago nam je što Plazma ima bogatu mrežu kvalitetnih partnera koji su prepoznali vrednost našeg brenda. Radujemo se budućoj saradnji i svim inovativnim rešenjima koja ćemo zajedno postići.” , rekao je Miloš Ćušić, brend menadžer u Plazmi.

„Integracija reklamnih rešenja u jednu vertikalu predstavlja dalji korak u našoj čvrstoj posvećenosti da postanemo vodeći digitalni partner za sve brendove, restorane i prodavnice koji su nam poklonili svoje poverenje. Kroz Glovo Ads, pružamo širok spektar alata za podršku brendovima i kompanijama, uz priliku da rastu i približe se svojim klijentima“, rekao je Rodrigo Alier, izvršni direktor za partnere i brendove u Glovu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!