today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Generalni menadžer Ubera dolazi na Digital Takeover!

Rob Khazzam, generalni menadžer Ubera za Centralnu i Istočnu Evropu, prvi je u nizu predavača kojeg predstavlja 24sata, organizator Digital Takeover konferencije, najveće regionalne digitalne konferencije.

Rob je zadužen za razvoj međunarodne strategije i poslovne operative Ubera u 20 gradova širom devet država. Ujedno sarađuje i sa lokalnim generalnim menadžerima Ubera na razvitku poslovanja, razvoju novih usluga i poboljšanju postojećih. Njegov poslovni put pre Ubera uključivao je rad u investicionim kućama u kojima je bio zadužen za strukturiranje kompanije, akvizicije i ulaganja u raznim sektorima. Formalno obrazovanje stekao je na Richard School of Business gde je diplomirao poslovnu administraciju sa počastima te je ujedno i ponosan nosilac titule finansijskog analitičara CFA Charterholder-a. Na Digital Takeover konferenciji Rob će se u svojoj prezentaciji fokusirati na pozitivna iskustva koja donosi digitalna transformacija naročito u oblasti urbane mobilnosti s primerima iz prakse država koje su predvodnice u implementaciji moderne regulative.

Uz ukupno tri ključna predavača, novi format serije kraćih predavanja brain snack, panel diskusije i predavanja internacionalnih predavača, na programu konferencije biće i radionice koje će voditi stručnjaci u digitalnom marketingu, a koji su ujedno predavači sa bogatim iskustvom na Visokoj školi Algebra, edu-partnerom konferencije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!