Gabriela Lungu nova globalna kreativna direktorka agencije Geometry UK

SVET – Gabriela Lungu pridružila se agenciji Geometry UK kao globalni kreativni direktor – Diageo.

U saradnji sa izvršnim kreativnim direktorom Elspeth Lynn, Gabriela će biti odgovorna za vodeći kreativni tim agencije Geometry UK koji radi za Diageo i njegove brendove, uključujući Guinness, Baileys, Gordon’s, Tanqueray, Pimm’s, J&B i mnoge druge. Gabriela počinje sa radom odmah, saopštila je agencija.

Elspeth Lynn izjavila je tim povodom: „Gabriela ima energiju za troje ljudi, što je veoma važno u našoj industriji, jer energija stvara ideje. I ideje stvaraju rast. Sjajno je imati Gabrielu kao deo tima.“

Gabriela je kreativni lider već više od 13 godina. Radila je više od 20 godina u kreativnom sektoru, u oblasti oglašavanja, marketinga, PR-a i društvenih medija, u različitim zemljama i okruženjima, kako u okviru agencija, tako i klijenta. Osnovala je WINGS Creative Leadership Lab, nomadsku agenciju koja pomaže kompanijama širom sveta da podignu svoju kreativnost kroz radionice, konsultacije i obuke. Osvojila je više od 150 nagrada i nominacija u poslednjih 10 godina. Bila je član žirija svetskih takmičenja kao što su Cannes Lions, D&AD, Campaign Big Awards, Ad Stars, Effie nagrade, SABRE i žirija za nagrade CLIO i Dubai Lynx. Gabriela je bila jedna od predavača na festivalu KAKTUS 2018.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari