today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Futura DDB Zagreb postaje glavna marketinška agencija za Pepco u Adria regiji

REGION – Pepco, vodeći evropski maloprodajni lanac u value segmentu koji kupcima nudi odeću za celu porodicu i proizvode za kuću, a koji je u Hrvatskoj prisutan od 2017. godine, najnoviji je klijent u portfoliju marketinške agencije Futura DDB Zagreb. DDB Warsaw postala je krovna kreativna agencija za CEE regiju, dok je Futura DDB Zagreb istovremeno postala HUB za Adria regiju (Hrvatska, Slovenija i Srbija).

„Saradnja s Pepcom dodatna je prilika za potvrdu stručnosti našeg iskusnog tima i verujem da ćemo kvalitetnim i kreativnim rešenjima doprineti ostvarivanju ciljeva kompanije u Adria regiji. Raduje nas što imamo priliku da sarađujemo sa Pepcom koji se sve više okreće održivim izvorima kako bi se smanjio negativan uticaj na životnu sredinu jer smatra da kao brzorastući brend ima odgovornost prema društvenom i prirodnom okruženju,“ izjavila je Dragana Josipović, regional business development director Future DDB, dodajući kako su u agenciji posebno zadovoljni što nastavljaju sa uspešnim širenjem agencijskog portfelja klijenata među kojima su i McDonald’s Hrvatska te Studenac.

Sa spomenutim aktivacijama Futura DDB Zagreb kreće u poslednjem kvartalu ove godine, dok će se u međuvremenu formirati tim i usklađivati procese.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!