Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Fudbalom možete prevazići životne izazove!

SVET – Uprkos tome što se rodio sa jednom nogom Niko Kalabria je oduvek sanjao da postane slavni fudbaler. Sada mu je 19 godina i ceo svet gleda priču o njegovoj hrabrosti i upornosti zahvaljujući reklami za Svetsko fudbalsko prvenstvo, koje se ovog leta održava u Brazilu.
Niko u reklami pokazuje dokle ga je odvela odlučnost i ljubav prema sportu. Danas je on jedna od zvezda fudbalske ekipe amputiraca Sjedinjenih Američkih Država, a trčeći na štakama takmiči se protiv protivnika koji se mogu smatrati fizički sposobnijim. On sebe ne vidi kao osobu s invaliditetom, već više kao „osobu sa drugačijim sposobnostima“.
Njegova uloga u mini dokumentarcu pod nazivom „There’s Power in Every Game“, zajedno sa španskom zvezdom Andresom Inijestom, ima za cilj da pruži inspiraciju svima pokazujući kako se fudbalom mogu prevazići životni izazovi. U dokumentarcu se pojavljuju isečci o odrastanju ovog mladića koje je tokom života snimio njegov otac.
„Jedna noga za njega je bila stvarnost, pa je odlučio da na nju gleda kao na sredstvo, a ne kao na smetnju“, objašnjava Andra London iz kompanije „Powerade“, koja stoji iza ove reklame. „Za Nika različitosti u sposobnostima nisu bile prepreke već prilike da inspiriše druge onim što uspeva da postigne“.

Izvor i foto: 021

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!