Fudbal, kobasice i pivo…

Svetsko prvenstvo u fudbalu Rusija 2018 privlači veliku pažnju svetske javnosti, posebno u zemljama čije se reprezentacije takmiče u Rusiji. Tom činjenicom rukovodila se kompanija Zlatiborac želeći da svojim potrošačima (sadašnjim i budućim) upotpuni doživljaj praćenja direktnih televizijskih prenosa utakmica sa Mundijala.

Zlatiborac promo tim smislio je kako da za sve vreme fudbalskog prvenstva od svojih kupaca pravi najbolje domaćine. Kampanja je urađena u sklopu promocije Zlatiborac Berlinske kobasice, proizvoda koji je već postao šampion kvaliteta na takmičenjima u Nemačkoj i Srbiji. Stvorena je šampionska kombinacija za potpuni ugođaj: fudbal, kobasice i pivo.

Zlatiborac poziva sve ljubitelje fudbala i dobre zabave da se prijave na internet stranici Budi domaćin, da budu kreativni i tako dođu u šansu da osvoje titulu najboljeg domaćina utakmice tokom Svetskog prvenstva. Svakog dana Beogradom, Novim Sadom, Nišem, Kragujevcem, Užicem i Zlatiborom krstari zelena dostavna ekipa, koja će od prijavljenih napraviti prave domaćine! Gurmanski obrok je uvek ukusniji kada se deli sa velikim društvom.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari