Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Foster + Svensson – nova agencija na tržištu

Posle višegodišnjeg iskustva, profesionalci iz različitih oblasti poslovanja osnovali su Foster + Svensson, agenciju za komunikacije i advertajzing. Nova agencija u Srbiji na tržištu će ponuditi usluge iz oblasti digitalnog marketinga, prisustva na društvenim mrežama, marketinga i advertajzinga, odnosa sa javnošću, izgradnje brenda i kompanijskog identiteta, kao i dodatnog obrazovanja u vidu različitih kurseva.
Pored toga, Foster + Svensson donosi drugačiji pristup u saradnji sa partnerima i medijskim kućama – novinarima, i to pristup zasnovan na međusobnom uvažavanju i poverenju. Agenciju će voditi kreativni tim, a jedan od ciljeva je spajanje ljudi i brendova i poboljšanje saradnje preduzeća i kompanija sa medijima i novinarima, ali drugačije nego do sada.
– Mi želimo da brendovi tj. kompanije imaju odličnu komunikaciju sa svojim potrošačima i pripremamo kvalitetna kreativa rešenja i drugačije ideje. Za nas su svi naši klijenti ustvari partneri i za nas nema malih preduzeća ili velikih kompanija. Želimo da sve bude jasno i precizno i na taj način radimo. Zbog toga je Foster + Svensson nešto novo na našem tržištu i trudićemo se doprinesemo društvu u kojem poslujemo, kažu u agenciji.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.fostersvensson.com/
Foster + Svensson će uskoro objaviti i konkurs za nova radna mesta, a ima predstavništva u Švedskoj i Rusiji sa ciljem organizacije aktivnosti u celom svetu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!