Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Forum IZAZOV 2021 početkom aprila u Beogradu!

Nakon uspeha regionalnog foruma komunikacionih lidera IZAZOV u proteklih šest godina, Marketing mreža nastavlja sa umrežavanjem i edukacijom kolega iz struke. Sedmi regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2021 biće održan 6. i 7. aprila u Beogradu, pod sloganom „MAKE IT BIGGER“.

Na forumu IZAZOV 2021 bavićemo se međuljudskim odnosima, empatijom i solidarnošću u struci na svim nivoima. I dalje se bavimo onim najvrednijim u našoj struci – ljudima – ali sada iz nešto drugačijeg ugla, u relaciji, odnosno u komunikaciji i saradnji jedni sa drugima, sa posebnim osvrtom na 2020. godinu. Ako rastemo kao ljudi, rašćemo i kao profesija. A da bi rasli, moramo prvo neke stvari da prerastemo.

Ono što je surova stvarnost, metaforično je prikazano izlizanom krilaticom „MAKE THE LOGO BIGGER“. Međutim, ova krilatica sada postaje poziv na okretanje bitnijim stvarima, kao što su solidarnost, odnosi, podrška, empatija, timski rad – vrednosti bez čijeg „uvećanja“ će i taj logo vremenom izgubiti smisao, kao što ga je izgubila i pomenuta krilatica. Upravo to je bila inspiracija agencije Ovation BBDO, koja već punih šest godina potpisuje kreativni koncept foruma IZAZOV.

„Godina iza nas bila je teška i puna izazova za celu našu industriju. Utisak je da smo u borbi za opstanak zaboravili na empatiju, saosećanje, toleranciju, podršku. Na forumu IZAZOV 2021 bavićemo se sobom na svim nivoima, ali i istinskim međuljudskim odnosima u struci“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO, Marketing mreže, koja je organizator foruma.

IZAZOV je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija. Namenjen je onima koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i šta da kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište marketinških komunikacija u regionu postane prijatnije i pogodnije za poslovanje, a sve u cilju razvoja zdrave konkurencije.

Na forumu biće zastupljen širok spektar tema, od trendova u integrisanim komunikacijama do stanja na tržištu marketinških komunikacija u regionu. Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između kompanija i agencija, koje će kroz interaktivne radionice, teambuilding i druge sadržaje, aktivno učestvovati u forumu i otvoriti dijalog na ključne teme iz struke.

Ako vas zanima kakvo je stanje struke na tržištima regiona, kako i šta rade agencije, šta klijenti očekuju od agencija, ko su ljudi sa kojima ćete sutra sarađivati, kako razmišljaju, koliko prate trendove, pozivamo vas da prihvatite IZAZOV i učestvujete na 7. regionalnom forumu komunikacionih lidera.

Na online IZAZOVU 2020 učestvovalo je preko 500 kompanija i agencija iz celog regiona, među kojima su i Microsoft, Apatinska pivara, MasterCard, UniCredit Banka, Vip Mobile, Bambi, Delta Holding, PepsiCo, Forma Ideale, MARS i drugi.

Zvaničan haštag foruma: #izazov2021

Više informacija na sajtu izazovforum.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!