Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Formirana Wireless Media Group

Integracijom vodeće kompanije za digitalne transformacije Wireless Media i najveće medijske kompanije u regionu Adria Media Group, formirana je nova kompanija – Wireless Media Group (WMG). Cilj ove transformacije je unapređenje poslovanja i ostvarenje vizije o liderskoj poziciji u regionu u oblastima digitalne transformacije i medija. Formiranje WMG kompanije predstavlja ključni korak u daljem napretku poslovanja.

Slogan novoformirane grupe glasi “leading transformation” (lideri u transformaciji) i ilustruje misiju kompanije da transformiše poslovanje i društvo u čitavom regionu podsticanjem promena, unapređenjem produktivnosti i omogućavanjem veće povezanosti i saradnje u cilju dostizanja evropskog nivoa i globalne konkurentnosti. 

Kompanija WMG organizovana je u dve divizije: “Digital transformation & services” (digitalna transformacija i usluge) i “Media & digital products” (mediji i digitalni proizvodi).

U diviziji Digital transformation & services objedinjeni su: Wireless Media, kompanija za digitalnu transformaciju i unapređenje korisničkog iskustva, Origami Publishing, zaokružena platforma za digitalne medije, i Method, integrisana kreativna i performance agencija.

WMG divizija Media & digital products objedinjuje najsnažniji medijski brend u Srbiji: Kurir sa svim ekstenzijama (print, veb, tv i društvene mreže), Mondo+ medijski multibrend koncept koji obuhvata portale Mondo, Euractiv, Elle, National Geographic i druge lifestyle i human interest brendove, vodeću produkcijsku kuću Firefly, kablovske TV kanale Klasik i Dox i onlajn oglasnik Sasomange.

U kompaniji sa ponosom ističu da su sa svojim portfolijom koji pokriva digitalne i medijske oblasti preko e-trgovine do produkcije, postigli tržišnu dominaciju na Zapadnom Balkanu transformišući način na koji se poslovni i društveni ekosistemi razvijaju i rastu.

Igor Žeželj, osnivač i predsednik uprave novoformirane kompanije WMG  poručuje da postoji jasna vizija daljeg razvoja: „Kompanija WMG je postala nezaobilazni partner svojim klijentima, kojima kroz najsavremenija rešenja omogućava adekvatno učešće i pozicioniranje u digitalnom ekosistemu, sa snažnim fokusom na maksimizaciji performansa i njihovih poslovnih rezultata. Godinama unazad stvaramo okruženje u sektorima digitalnih tehnologija i medija koje anticipira potrebe naših korisnika i postavlja standarde za obe industrije u kojima poslujemo. Rezultati koje ostvarujemo dokaz su naše posvećenosti i razumevanja potreba naših klijenata i publike, a transformacija i nastavak poslovanja u okviru grupe logičan su nastavak jer je grupa odavno i prema rezultatima i prema veličini prevazišla postojeće okvire. Naša vizija daljeg razvoja je jasna: kako bismo postali vodeća digitalno-medijska grupa u regionu, nastavićemo da podržavamo rast svakog našeg brenda i širenje portfolija u zemlji i regionu. Zato nam je važno da kreiramo ambijent u kom ćemo koristiti benefite sinergije i obezbediti nove mogućnosti za razvoj naših zaposlenih. Takođe, ostajemo posvećeni održivosti. Zadržavamo kontinuitet u preduzimanju konkretnih akcija koje pozitivno utiču na zajednicu i planetu. Ovo je deo naše odgovornosti prema budućim generacijama i usklađivanja sa globalnim trendovima održivosti.“

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!