today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

FitCurves outdoor oglas koji su svi zapazili

Agencija McCann Beograd osmislila je zabavan i inovativan outdoor oglas za lanac fitnes klubova FitCurves koji promoviše program posebno osmišljen za žene u čijem fokusu su regulacija telesne težine i oblikovanje tela.
„Beogradski stubovi za postere postali su stvarno debeljuškasti, s obzirom na to da se godinama reklamni plakati lepe jedni preko drugih. Odlučili smo da za našeg klijenta FitCurves iskoristimo „debeli stub“ i učinimo ga vitkim, naglašavajući tako glavni benefit njihovog programa – brzo mršavljenje i oblikovanje figure. Stubu smo tako stanjili struk i naglasili obline tamo gde i treba da budu, a poster sa jasnom porukom – Postavite obline na pravo mesto, stavljen je oko stuba, kao neka vrsta pojasa koji naglašava novu vitku liniju“, izjavila je Dubravka Petrović, Associate Creative Director u agenciji McCann Beograd, koja je inspirisana stubom za postere u centru grada, došla na ideju da iskoristi ovaj „starinski“ medij na inovativan način.
Poruka „Postavite obline na pravo mesto“ privukla je pažnju mnogobrojnih prolaznika, a neobičan stub na prometnom beogradskom Studentskom trgu mnogi su fotografisali i ubrzo se našao i na društvenim mrežama.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!