FitCurves outdoor oglas koji su svi zapazili

Agencija McCann Beograd osmislila je zabavan i inovativan outdoor oglas za lanac fitnes klubova FitCurves koji promoviše program posebno osmišljen za žene u čijem fokusu su regulacija telesne težine i oblikovanje tela.
„Beogradski stubovi za postere postali su stvarno debeljuškasti, s obzirom na to da se godinama reklamni plakati lepe jedni preko drugih. Odlučili smo da za našeg klijenta FitCurves iskoristimo „debeli stub“ i učinimo ga vitkim, naglašavajući tako glavni benefit njihovog programa – brzo mršavljenje i oblikovanje figure. Stubu smo tako stanjili struk i naglasili obline tamo gde i treba da budu, a poster sa jasnom porukom – Postavite obline na pravo mesto, stavljen je oko stuba, kao neka vrsta pojasa koji naglašava novu vitku liniju“, izjavila je Dubravka Petrović, Associate Creative Director u agenciji McCann Beograd, koja je inspirisana stubom za postere u centru grada, došla na ideju da iskoristi ovaj „starinski“ medij na inovativan način.
Poruka „Postavite obline na pravo mesto“ privukla je pažnju mnogobrojnih prolaznika, a neobičan stub na prometnom beogradskom Studentskom trgu mnogi su fotografisali i ubrzo se našao i na društvenim mrežama.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari