Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Festival SOF 14. i 15. juna u Portorožu

REGION – U Portorožu u Sloveniji 14. i 15. juna, u organizaciji Slovenske oglašivačke komore, biće održan 31. Slovenski oglašivački festival (SOF), najavili su organizatori.

Glavna tema ovogodišnjeg festivala biće poverenje i kome verovati u digitalno doba.

Mediji kao temelj poverenja oduvek su bili sastavni deo našeg svakodnevnog života, štaviše, imaju značajan uticaj na naše razmišljanje, a samim tim i na naše postupke. U doba opšte digitalizacije koje je dodatno ubrzala pandemija, percepcija medija je još složenija. Nije se u velikoj meri promenio samo oblik komunikacije informacija, već i ton komunikacije. Šta je danas pravi medij, ko kreira kvalitetan sadržaj, kojim medijima se može verovati, i u smislu medijskog planiranja i u svetlu dobrobiti brendova i njihove bezbednosti, posebno onlajn, teme su o kojima će se razgovarati u junu u Portorožu.

Organizatori smatraju da, kao društvo, moramo podsticati slovenačke medije da teže izvrsnosti i nepristrasnosti, jer je to jedini način da se održi demokratija i pluralizam na svim nivoima i u svim oblicima saradnje. Mediji ostaju važan sagovornik za sve zainteresovane strane u reklamnom trouglu i istovremeno deluju kao konsultant i posrednik za svoje klijente i reklamne agencije.

Više informacija o festivalu pronađite na sajtu https://sof.si

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!