Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Festival SOF 14. i 15. juna u Portorožu

REGION – U Portorožu u Sloveniji 14. i 15. juna, u organizaciji Slovenske oglašivačke komore, biće održan 31. Slovenski oglašivački festival (SOF), najavili su organizatori.

Glavna tema ovogodišnjeg festivala biće poverenje i kome verovati u digitalno doba.

Mediji kao temelj poverenja oduvek su bili sastavni deo našeg svakodnevnog života, štaviše, imaju značajan uticaj na naše razmišljanje, a samim tim i na naše postupke. U doba opšte digitalizacije koje je dodatno ubrzala pandemija, percepcija medija je još složenija. Nije se u velikoj meri promenio samo oblik komunikacije informacija, već i ton komunikacije. Šta je danas pravi medij, ko kreira kvalitetan sadržaj, kojim medijima se može verovati, i u smislu medijskog planiranja i u svetlu dobrobiti brendova i njihove bezbednosti, posebno onlajn, teme su o kojima će se razgovarati u junu u Portorožu.

Organizatori smatraju da, kao društvo, moramo podsticati slovenačke medije da teže izvrsnosti i nepristrasnosti, jer je to jedini način da se održi demokratija i pluralizam na svim nivoima i u svim oblicima saradnje. Mediji ostaju važan sagovornik za sve zainteresovane strane u reklamnom trouglu i istovremeno deluju kao konsultant i posrednik za svoje klijente i reklamne agencije.

Više informacija o festivalu pronađite na sajtu https://sof.si

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!