Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Fejsbuk razmatra uvođenje plaćenih poruka

Mogućnost slanja plaćenih poruka ljudima koji vam nisu prijatelji na Fejsbuku se ozbiljno razmatra u Palo Altu, bazi najveće svetske društvene mreže. Fejsbuk razmatra mogućnost da korisnicima omogući da mogu da, ukoliko to plate, šalju direktne poruke drugim korisnicima tog sajta iako im nisu među prijateljima.
Blog Mesabl koji prati tehnologiju, piše danas da su nekim korisnicima Fejsbuka koji su želeli da pošalju poruku osnivaču i vlasniku te mreže Marku Zakerbergu, stigle ponude da mogu to da učine ukoliko plate 100 dolara po poruci. Bez plaćanja, poruke bi Zakerbergu stigle u folder „Ostalo”, ali uz plaćanje svi koji žele mogli bi da pošalju poruku koja će sigurno stići osnivaču Fejsbuka. Fejsbuk je naveo da još razmatra formiranje cena za takve poruke kako bi se one odvojile od neželjenih. Zakerberg ima više od 16 miliona sledbenika na Fejsbuku.

Izvor: RTS

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!