today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Facebook skraćuje oglase i podstiče kreativnost

REGION – Kako saznajemo od Httpool-a, vodeće bosanskohercegovačke agencije za promociju putem društvene mreže Facebook, nakon nedavno sprovedenog internog istraživanja zaposlenih u ovoj društvenoj mreži, sa više od 500 miliona korisnika u celom svetu i preko million korisnika u BiH, pokazalo se da posetioci u značajno većem broju klikću na oglase koji sadrže manje teksta od dozvoljenih 135 karaktera.
Shodno tome, kako saznajemo od Httpool-a, Facebook će u toku februara, a najkasnije u martu ove godine, smanjiti broj dozvoljenih karaktera u svojim oglasima sa 135 na ukupno 90 karaktera. Broj karaktera u naslovu oglasa, kao i dimenzija prateće slike ne bi trebale da se menjaju.
Koliki će to problem predstavljati oglašivačima, koji su i do sada svoje promotivne poruke morali prilagođavati Facebook standardima, ostaje da vidimo, ali sigurno da će ova promena iziskivati još veću kreativnost i domišljatost od strane klijenata i agencija, što je svakako opravdano ukoliko se pokaže veća učinkovitost, tj. povećan broj klikova na njihove oglase – što je u cilju i oglašivačima, ali i Facebook-u.
Iz Httpool-a poručuju da pozdravlaju ove promene i da su spremni da ih primene na oglasima svojih klijenata.
Agencija „Httpool Internet i Mobile Marketing“ nudi potpuna rešenja na jednom mestu, kako za marketing agencije tako i direktne oglašivače iz Europe. Usluge agencije uključuju saveti, komunikacijske strategije, medijsko planiranje, medijski zakup, oglasno servisiranje i analizu povratnih investicija (ROI).
Kombinacijom vrhunske tehnologije sa iskusnim profesionalcima iz ove oblasti u deset poslovnica, u centralnoj i istočnoj Europi, Nemačkoj i SAD-u, Httpool pruža vrhunska komunikacijska rešenja za onlajn oglašivače iz svih oblasti i specijalizacija.

Više informacija na www.httpool.ba

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!